Keremim02 Clostiridium yani zam ayında ben her gün yıkardım ama bilemedim kış vakti biraz sahan hassas ,evet dışarı çıkarabilirsiniz alışır
SekerDehasi Askiletotomsu yok kiz kuvetinde yikiyorum . Biriken suyunu gidere dökmuyorum . Nlur ne olmaz diye ondan .
Nurcanyks Ben yeni hamileyim ablamdan gördüğüm kadariyla ve bence doğru olan gündüz öğlen yıkanması zaten emzirmeden önce yikarsaniz emdiginde mışıl mışıl uyuyacaktir ben şahsen hep gündüz yıkamaya tercih edecem 🥰😊
sevcem12 Clostiridium ben 2 yaşına gelene kadar yaz kış uyumadan 1 saat önce gece yıkadım, inanılmaz faydalı uyku rutini için
Yagmurdgdgn13 Clostiridium akşam yıkanmaz demesinin sebebi. Dinde geceleri büyük insanların yıkanması bile iyi degil deniyor.sebebini çok açıklamak istemiyorum.o yüzden bebekleri de gece yıkamayın diyor. Ben çok mecbur kalmadıkça akşamları yıkamam bebeklerimi.
iremcannn1907 Clostiridium canım aynı sorunu yaşıyorum hem ev akşam daha sıcak oluyor. Annem ve kayınvalidem gece ne bebeği yıkatıyor ne de benim yıkanmama izin veriyor. 40 çıkana kadar böyleymiş 🤦🏻♀️
Melistosum Clostiridium 11 günlük 2 gün önce düştü göbek bağı 1 gün daha bekledik iyice kurusun diye bugün yıkadık ama bende anneme dedim bidakine akşam 9 10 gibi yikiyalim iyi uyuyorlar