Clostiridium Kızlar annem bende kalıyor. Bebeği genelde öğlen yıkıyoruz.Aksam yıkanmak diyor. Dr akşam yıkayın rahatça uyur diyor. Anneme bunu diyorum ama nafile .. Siz ne zaman yıkıyorsunz merak ettim
annesinin_beybisi Clostiridium ben yeni hamileyim henüz bu konuda bilgim yok ama arkadaşım gündüz yıkıyor ve her gün yıkamıyor
Melistosum Clostiridium valla biz bugün öğlen yıkadık annemde akşam yıkamayalim dedi tamam dedim oglende iyi uyudu
Keremim02 Clostiridium fazla yıkıyorsunuz bence. Yeni doğan Bebek’i bu adar a sık sık yıkanması özellikle kış ayındayız hafta da 1-2 kere yıkasınıznyeterli günlük temizlik bakımını zaten yapılıyor yeterli
Clostiridium Melistosum ne kadarlık . Bende akşam yikayalin gece rahat uyusun diyorum ama annem olmaz diyor bende bisey diyemiyorum
theAna Clostiridium evet aksamlari uyku oncesi banyo yaptirirsaniz daha iyi ve rahat uyur. Bizimki gazli bir bebekti uyku oncesi rutin olusturduk banyo + bebek yagi ile masaj sonra da uyku. Baya iyi oluyo
Melistosum Clostiridium 11 günlük 2 gün önce düştü göbek bağı 1 gün daha bekledik iyice kurusun diye bugün yıkadık ama bende anneme dedim bidakine akşam 9 10 gibi yikiyalim iyi uyuyorlar
SekerDehasi Clostiridium Ben aksam yikadim hep zaten banyoda yikamiyordm sicak odasinda yikiyordum . Suyunu dökmuyordum ama sabah döküyordm .
Clostiridium Keremim02 annem bende kalıyor.Ben sizi o şekilde yıkıyordum diyor . Dr aynısını söyledi gün aşırı yıkanması lazım dedi. Hatta dr dışarı bile cikarmami söyledi:))
HavvaAtasoy Clostiridium Benim annemde ikindiye kadar yıkanması lazım diyor akşam yıkanmazmış bende dinliyorum valla bir bildiği vardır önemsiyorum dediklerini
Ogretmen_1 Clostiridium yani batıl kısöı nedir ne değildir bilmiyorum ancak yeğenim doğduğundan beri her akşam yatmadan önce mutlaka yıkıyoruz. 20 aylık bebek şimdi bişey olmadı yani ve geröekten uykusuna cok rahat geçiyor derin uyuyor
SayeMom Clostiridium akşam yıkanması uyku ve rahatlama açısından daha iyi bence, doktorun dediğini uygulardım şahsen, havalar güzel olsa hergün yıkardım suyu sevmesi açısından 2 günde 1 yıkanabilir
Keremim02 Clostiridium yani zam ayında ben her gün yıkardım ama bilemedim kış vakti biraz sahan hassas ,evet dışarı çıkarabilirsiniz alışır