ozgenurbyar 37 haftalık hamileyim. En başından beri hiç bulantı yaşamadım. Olmayabiliyor. İçinizi ferah tutun ☺️
Nazliii-34 1birgun Benim ilk gebeliğim olmasına rağmen ne mide bulandı ne baş dönmesi ne de sürekli uyuma hissi anneme çekmişim heralde 😂😂
yenigebe_1 1birgun 4 haftada biraz erken ama inşallah hiç olmaz bulantin benim 9 haftada başladı 27 ye kadar ilaç kullandım aman olmasın bulantin maşallah de kendine 😅
Caglarass 1birgun İkinci gebeliğim bitmek üzere ikisinde de yaşamadım, koku hassasiyeti bile olmadı 🤗
Bellabells 1birgun ilk gebeliğimde 5+3 te kusmaya başladım aylarca sürdü. Şimdi 5+1 deyim merakla bekliyorum 😀
Simgest 10+5 im ve şuana kadar ne mide bulantısı ne halsizlik oldu 2.gebeliğim 1 yaşında oğlum var Allah yardım ediyo sanırım 😊 çünkü ilkinde baya kötüydüm ilk 3 ay
Surprizanne 1birgun 5 haftanın sonunda öğrendim hiç bişey yoktu 6 nın sonunda bi başladı bulantı 21 de azaldı ama devam 😀 umarım olmaz bulantı çok fena
Busakts 1birgun ben 19 haftalık oldum hala hiç bulantım yok hiç kusma falan da olmadı bu güne kadar çok normal