Nurcin ElifKarata 18+1 olduk :) kız 3 yaşına girecek dedik kardeş lazım 🥰2019 tayfası işte :))) şimdi 2022 ler gelsin.. senin kaç hafta
ElifKarata Nurcin aynen aynen 🥰🥰🥰2018 de doğdu benm ki de eylülde . Smdi yeni daha 2 gün oldu öğreneli 😇😇 uygulamada 5 hafta diyor bakalm yarın gidicem doktora 😍😍😍
Nisayaz Kızım 16 aylıktı hamile kaldım ogluma aralarinda 2 yas var beraber büyüdüler 8 sene sonra 3. Bebegime hamileyim 😊
Alinim2008 Gulonuz kızım 10 aylıkken hamile kaldım şimdi 35 haftalık hamileyim ve çok şükür hiçbir problem yaşamadım 🤲🏻 ama ben planlı olarak hamile kalmadım tamamen sürpriz 😆
Sema15 Hilalgc bir şey hissetmiyorum cinsiyet olarak yaa 😅 ben daha doktora gidemedim 5 haftalıktı öğrendiğimde kese gözükmemişti bu önümüzdeki hafta randevum var onun stresi var sadece
RHMYT Deletedmom_30 kesmenize gerek yok. Emzirmeye devam edebilirsiniz. Tandem annesi diye bir tabir var. Hatta 16. Haftadan sonra kolostrum oluşmaya başlayacak tekrar. Bebeginiz iki kere kolostrum emmiş olacak.
Hilalgc Sema15 5 hafta erken görünmesi için bende ondan geç gittim görünür bı sonraki gidisinizde İstanbul’da yaşıyorum siz ☺️
RHMYT Deletedmom_30 hayır bebek doğana kadar vücut kolostrum üretmeye devam edecek. Hatta doğduktan sonra da bir müddet daha devam edecek.
Gulonuz Alinim2008 aa o zaman ne diyim bilemedim 🙊 hayırlı olsun canım Rabbim kucagına almayı nasip etsin
Yldzmrv5 melekzehra merhaba doktor bişey demedi mi peki normal mi sezeryandan bu kadar yakın ara bende sezeryan la doğum yaptım 8 aylık bebeğim var ve şimdi yine hamile olduğumu öğrendim çok tedirginim