Hicran6833 Gulonuz İlk kızım erken doğum ve ters olduğu için sezeryan olmuştum 3 sene sonra ikinci kızım 4 sene sonra da 3 uncu kızım olucak inşallah 🥰
ElifKarata Nurcin aaaa hoşbuldum 😍😍😍öğrenince programı geri yükledim eskilerdeniz biz senle desene senin kaçıncı kaç haftalık
eslemsi Gulonuz kizim 25 aylikken kalmisim kazayla kaldim bundan hic memnun degilim ama giren cikar demisler😅😅 geri gonderemiceme gore dogurcam
Yldzmrv5 melekzehra merhaba doktor bişey demedi mi peki normal mi sezeryandan bu kadar yakın ara bende sezeryan la doğum yaptım 8 aylık bebeğim var ve şimdi yine hamile olduğumu öğrendim çok tedirginim
Cizi-kraker Tam 23 ay olacak aralarinda kızım 18aylik 4.5aylik da hamileyim ikinci sezeryan beni bekler doktorum normal doğum zor dedi
Gulonuz İstanbulda eski bir doktorum vardı onunla görüştüm şimdi en erken 6 ay da hamile kalabilirsin bir problem olmaz dedi :) olur da hamile kalırsam ona doğuma giderm malatya dan 🙊😂
Nurcin ElifKarata 18+1 olduk :) kız 3 yaşına girecek dedik kardeş lazım 🥰2019 tayfası işte :))) şimdi 2022 ler gelsin.. senin kaç hafta
MucizeAnne_ Atarsa 29 gün 2 taşına girecek diğeri ben normal yapamam vallaha sezeryan istedim ama gün geçtikçe acio cam kesugi gibi