Ayyysss papatya56 doktorun bana kalp atışını duyana kadar her gün dedi zaten fitili de günde 3 defa kullanıyorum
Leylasiva21 Bernadenizserkan iki defa düşük yaptim bende de kan pıhtılaşma cikti her gün kan sulandirici iğne kullanıyorum 21 haftalık olduk kizimla çok şükür doğuma kadar kullanmaya devam edecem. Allah’ın izniyle size de bişi olmaz inşallah
papatya56 Ayyysss Duyarsın İnşallah bende çok korkuyodum duymucam diye ikinci gebeligimde 9 haftaya kadar duymadım evde düştü kurtaj oldum 6 ay ara koydum kımyasal geçirdim bunda hemen igneye başladım duydum İnşallah sende duyarsın
Bernadenizserkan Ayyysss 17 Ocak da gideceğim inşallah duyarız 8 Ocak da gittiğim de kese de gözükmüyordu beta hcg değerim 363dü 4 haftalıktı kan verdiğimde . Siz kan dan baktırdınız mı değeriniz nedir
Ayyysss Bernadenizserkan tüp bebek benim transferin 9. Günü değerim 103 tü keseyi de gördük şükür haftaya tekrar gideceğim inşallah bebeği de görürüz
Ayyysss Bernadenizserkan tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım doktorum standart kullandırıyor hastalarına sanırım belli bir süre sonra bırak diyecek
Bernadenizserkan Ayyysss İnşallah canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 9 ay sağlıkla mutlulukla huzurla geçsin
zynpada Ayyysss inşallah canım 🙏 34 te coraspini mecbur bıraktırıyorlar, doğuma kadar etkisi anca geçiyormuş, eğer devam edersen doğumda kanama sıkıntısı olabiliyormuş. Bilgin olsun :)
Byztrn Bernadenizserkan coraspin yerine ecopirin pro verdi doktor sabah uyanınca aç karnına hapı içiyorum öğlen 1gibide iğne yapıyorum Önemli olan her gün aynı saatte kullanmak ilaçları dedi doktorum
Bernadenizserkan Bende haftada 2 kez sabah hap kullanıyorum akşam iğne yapıyorum . Sabah mı yapsam acaba