Aybikee Samiysfmrym göbek çevresini geniş buldu, umuyorum ultrasonda yanlış ölçmüştür, cumartesi göreceğiz bakalım inş. Ama fazla kilo hangi yaşta olursak olalım iyi değilmiş bunu anladım😀😀bence üzülmeyin hatta sevinin, doğunca zaten hemen büyür anlamadan:)
Samiysfmrym Aybikee inşAllah canım makine sonuçta yanılmıştır inşAllah Aynen valla kilo çok önemli degil aslında
Harunnisa Samiysfmrym olabilir annemde beni asagida tasiyormus hatta duserim korkusuyla surekli beni tutarak yuruyormus ve ben zayifmisim belki etkisi olabilir
Harunnisa Aybikee orasi oyle ama insan korkuyor oglum yine iyiydide kizimda giydirirken kirilicak diye cok korkuyordum
AyaYlmazYldrm Samiysfmrym kilosu cok kotu deil bazen ne yersen ye genetik olabiliyomus benim de bebisimin kilosu az doktor kiloya takma saglikli olsjn buyur dedi
Samiysfmrym AyaYlmazYldrm aynn saglıklı olsun yeter ama zayıf olunca ilgilenmekte zır olur diye sıkıntı ediyorum ama tabii saglıklı çok şükür önemli olanda bu
NurEymen Samiysfmrym Bizde 30 haftalıgz 1.400 gr kilosu dr iyi dedi ama bana zayf geldi. Sizce iyi mi bayanlar
Arenn 2 3 haslanmis yumurta yiyon kahvaltida sut icin kasar peynir bol bol tuketin et balik agirlikli beslenin bebisiniz kg alir