Samiysfmrym Harunnisa tabii ama vaktin varken elimden geleni yapayım yine zayıf olursa yapacak bişey yok dediginiz gibi saglıklı olsunda elbet doguncada kilo aldırırım 😊❤️
Samiysfmrym Mesude112 evet bende duymuştum onu ama benim oglan biraz aşagıda ya herkesde ondan kilo almaz diyor öylemi acaba
Mesude112 Samiysfmrym Onu hiç duymadım açıkcası ve düşününce aşağıda olması nasıl bi engel oluşturur bilemedim 🤔 siz bence beslenmenize dikkat ederek et süt peynir vs besleyin bebişinizi ve hep pozitif olun 😊 hayırlısıyla tombikleşsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🙈🤰🏻😇
Harunnisa Samiysfmrym olabilir annemde beni asagida tasiyormus hatta duserim korkusuyla surekli beni tutarak yuruyormus ve ben zayifmisim belki etkisi olabilir
Mesude112 Aryaaaa bi arkadaşım 9 ay koyunca kelle paça işkembe o kadar çok yediki ve bebeği 4000 kilo çok sağlıklı doğdu yediğiniz sakatat uygun şartlarda temiz pişiriliyorsa zararını duymadım
Aybikee Harunnisa kilolu doğan çocuk sağlıklı çocuk demek değilki, sizinkikerin de nırmal standartta doğmuş aslında çok küçük değilmiş.
Harunnisa Aybikee orasi oyle ama insan korkuyor oglum yine iyiydide kizimda giydirirken kirilicak diye cok korkuyordum
Aybikee Samiysfmrym benim de gecen hafta 2850ydi, doktor böyle giderse normal doğuramazsın dedi çok üzüldüm:(
Samiysfmrym Aybikee nedenki ben daha zayıf bebegi olanların bile normal dogurdugunu gördüm yani arkadaşlarımdan
Ozteber Samiysfmrym oncelikle stres yapmazsaniz daha rahat bebisinizde kilo alir kefir yoğurt sut ve maden suyu içmeye çalışın muz bebeğe kilo aldırır diye duydum 😊 hurma çok besleyici ve kilo aldiriyomus😊
Pelinzade Kızlar kaşar peyniri ni normal mi yiyorsunuz yoksa tost yapıp mı ben hep tost yapıyorum faydası oluyor mu dur
Aybikee Samiysfmrym göbek çevresini geniş buldu, umuyorum ultrasonda yanlış ölçmüştür, cumartesi göreceğiz bakalım inş. Ama fazla kilo hangi yaşta olursak olalım iyi değilmiş bunu anladım😀😀bence üzülmeyin hatta sevinin, doğunca zaten hemen büyür anlamadan:)