dugmeannesi Twana göbeğin çıkarsa geniş değil çıkmazsa geniş 😁😁 doktor soylermi bilmiyorum hayırlı olsun bu arada sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🌺
dugmeannesi Twana 22. Haftada dışardan belli oluyor hamile olduğunuz tabi iç karın ile alakalı bir durum iç karnınız geniş ise belli olmayabilir. 17-18. Haftalarda minnoş bir göbek olmuştu bende
Twana dugmeannesi hahaha bilmiyorum valla normalde zayifim ama yedigim zaman hamileymisim gibi karnim cikiyor ama taniki kalici degil 🥲😂
Ksksksk7372 Twana normal randevu ayda 1 Ben o hareketierini görmek için resmini almak için 2 haftada bir gidiyorum 😊🙈
Gulerdemr01 Twana zayıfsanız hemen belli olur 16. Haftadan itibaren ama kilo varsa anlayamazsınz Rabbım sağlıkla kucagınza almayı nasip etsin 🙏🌼
ggkca Twana 20′den sonra çıkmaya, 25 den sonra belirginleşmeye, 30 dan sonrada ben burdayım demeye başladı benim göbüş 🤭
gldn065807 Twana çıkar cikar erken çıkmasın zaten hareket kabiliyetin kısıtlanıyor gobusten penguen gibi yürüyorsun benim bu ikinci gebeliğim oğlumda baya buyumustu bu gebeliğimde çok çıkmadı nadense
Olmuyor-12 Twana ilk gebeliğimde çok geç çıkmıstı karnım suan 14 haftalık baya hamile oldugum belli oluyor hemen çıktı