Twana Dun test yaptim pozitif cikti inanmadim 5 tane daha yaptim hepsi pozitif kanda pozitif inanamiyorum🙈🌈 birde birsey sorcam karin ne zaman belirginlesmeye basliyor 🤷♀️🤍 bu arada herkesin bebegini en saglikli sekilde kucaga almasini dilerim 🤱🤲
Ksksksk7372 Twana hayırlı olsun canım öncelikle inşallah sağlıkla alırız ben 17 haftalık oldum karnım hayla çıkmadı daha çok erke. 😂☺️
Zehra9616 Twana ilk hamilelikte gec cikiyo cnm 20yi buluyo bazen cunki karin kaslari cok gergin hemen cikmiyo hayirli saglikli gelsin💛
gldn065807 Twana benim 26 haftadan sonra başladı 29 haftamdayim öyle çok çok da büyük değil yapısal birazda
Ipekkarakus0 Twana hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸 Valla benim 15 haftalık baya belirgin göbeğim ama benim iç karnım darmış ☺️
Ksksksk7372 Twana normal randevu ayda 1 Ben o hareketierini görmek için resmini almak için 2 haftada bir gidiyorum 😊🙈
nazli-3451 Canım bende bugün 15 haftalık oldum daha yeni yeni belirmeye başladı ama inan ki kişiden kişiye değişiyor az önce bu uygulamada gördüm kadının birisi 11+6 günlük ve 6 aylık gibi karnı var ☺️
Hunilininbirii Kız ben 9 haftalığım göbeğim şimdiden çıktı çok zayıf olduğumdan mı neyden anlamadım erkenden çıktı 😂
gldn065807 Twana çıkar cikar erken çıkmasın zaten hareket kabiliyetin kısıtlanıyor gobusten penguen gibi yürüyorsun benim bu ikinci gebeliğim oğlumda baya buyumustu bu gebeliğimde çok çıkmadı nadense