Seherdmrkl Ceycey54 ben dee😂😂 herşey yolunda giderse inşallah doktordan çıkar çıkmaz alış verişe koşacam kocam bey söz verdi 😂😂😂
Ezgii0 Reyhanhnm 2 haziran gözüküyor bizimde, 20 haftalık olduk prensesimle 🌸 kıyafet konusunda kararsızım 0-3 ay kısa kollu 3-6 uzun olmalı 6-9 da kışlık 🤦🏼♀️
Seherdmrkl Ceycey54 ben Kız hissediyordum. Temmuzda bir kaybım Oldu onda erkek hissetmiştim rüyamda da görmüştüm ama bunda kız hissediyordum. Yine de herşey Allahtan sağlıklı olsun yeter diyorum
bebekveannesiii Polenpolen52 ben de 17+4üm bende de bugün çok ilginç bir şekilde yorgunluk oldu sürekli uyuyasim var 🤷
Tontikannesi Reyhanhnm 2 haziran kızımız olacak nasipse arada karnım ağrı saplanıyor birden bilmem niye onun dışında iyiz
Fatma656565 Elifkzlcn hayirlisi ile kucaginiza alin hayirli evlat olsun insAllah bende ogrendim mi yazarim benimde iki oglum var cok sukur simdi bunu merak ediyorum
Portakalll fatima1 bana da 24 Haziran son dedi bizim bebiş te hep sırtı dönük ne kadar uğraşsa da doktor hiç göstermedi 😂 ama duruşundan yapısından felan kız dedi bize
Aysenurmus Bizde haziran sonu bebeğiyiiz🌺 kıza benziyor dedi doktorumuz. 16+5te kontrolümüz var o zaman netleşir diye düşünüyoruz. İnşallah hepimiz sağlıklıca, kolayca kucaklarımıza alalım🥰
tahaninannesi19 Reyhanhnm her zamanki doktorum ama cihazı kötü devlet hastanesinde ve bebek uyuyordu bacagını toplamıs