elfmoom Deletedmom73711 hepp dua edicem 🤍 sen içini ferah tut annesi, öyle bir tutunacak kiii sanaaa 🥰 sonucunu bana da yaz oluurr muu😇 doktor bul sonra kendineee
elfmoom Deletedmom73711 ıoyyy balımm maşallaaahhh🥰🥰 2 gün sonra bir daha ver muhakkak ben de 24 ile öğrenmiştim
Ozde123 Deletedmom73711 bende ilk kan verdimde 19du şuan 15 haftalığız inşallah Allah gönlüne göre sağlıkla verir🥰🧿
2609nrgl Deletedmom73711 canımmm tebrik ediyorum inşallah çok güzel bi şekilde yükselir çok mutluu oldummmm ❤️
bebekveannesiii Deletedmom73711 öncelike özlettin kendini hoşgeldin💕 valla çok sevindim çok dua ettim sana hayırlısıyla inşallah bebişine kavuşursun inşallah kan testini sabırsızlıkla bekliyorum
Deletedmom73711 Kızlar kan testim de çok şükür pozitif, 11 çıktı daha çok minik, düzenli takip edeceğiz inşAllah sağlıkla ilerler.🙏🏻 Dualarınıza talibim.❤️
bebekveannesiii Deletedmom73711 hayırlı olsun inşallah güzel ilerler sağ salim kucağına alırsın kuşunu💕 🐦
Selda96 Deletedmom73711 cok sevindim senin adina canim hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
ozge07070 Deletedmom73711 canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😘🥰😍🙏🏻
MorKelebek54 Deletedmom73711 canim biraz daha sabret bence yine bi 3 5 gun daha sabret sonra erken gebelik testini yap baktin cift cizgi bariz belli iki gun sonra twkrar test yap ama normal gebelik testi yao baktin onda da cift cizgi cikti hemen kan ver. Vall bi kac tane bi kac gu qrayla test yap ki en azindan kesinlessin. Sonra kan vermeye git. Hem de bi kac gun arayla gebelik tedti yapwrsan ve hala cift cizgiyse hem gebeligin ilerlemis olur bbegin kesesi olustuysa onu da görmüş olursunn. Insallah hamilesindir canim dualariim seninle🙏🙏🙏🙏 gebeysen kesin olarak haber ver ama 😃😃🙏🙏🙏🙏
lunam Deletedmom73711 ayy çok sevindim ne güzel 😍 inşallah keseyi gördüğün, kalp atışını duyduğun, minik tekmelerini yediğin günler de hayırlısıyla gelir geçer de sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻
Deletedmom62627 Deletedmom73711 maşallahhhhh dualarım kabul olmuş kız ben sana çok dua etmiştim🙏💕💕💕💕💕💕💕💕 ay çok sevindim vallahi tüylerim diken diken ♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️
oguzweannesi Deletedmom73711 hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah çok sevindim rabbim kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin 😍🙏