Deletedmom73711 Armess_loya Canım arkadaşım çok teşekkür ederim, inşAllah en hayırlı zamanda sana da nasip olur.🙏🏻❤️
ozge07070 Deletedmom73711 kuzum benim hoşgeldin tekrar özledik seni 🥰 hayırlısı olsun canım benim çöl sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah 🥰😍♥️🙏🏻
Oznurkk Deletedmom73711 kuruma çizgisi deneyimleri çok olan biri olarak söylüyorum bu kuruma çizgisi değil . Hayırlı olsun 😍
Edaymn Deletedmom73711 tebrik ederim benimde böyleydi pazartesi bende hamile olduğumu öğrendim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız❤️
Mmmervee Hayırlı olsuuunn 👼🏻 sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim, tamamına erdirsin çok sevindim senin adına 💜
Ozgebhb Deletedmom73711 hadi inşallah çok güzel haberler bekliyorum senden sabahtan beri formu yeniliyorum 😅😂😊
elfmoom Deletedmom73711 canııııımmmmmmmmmmm😍😍😍 çok sevindiimmmm 🙏🏻 sonunda çok şükür🤍 sağlıkla al inşallah kucağına. hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evladın ya da evlatların olsunnn🥰🎀😇
Deletedmom73711 elfmoom Yaa Elif’imm.❤️ İnşAllah testler yanıltmıyordur bu sefer… Bebeğim inşAllah sıkı sıkı tutunur bana, Barlas teyzoşumla bize dua edin.🤎🥰
hemsiree Deletedmom73711 var var :) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
elfmoom Deletedmom73711 hepp dua edicem 🤍 sen içini ferah tut annesi, öyle bir tutunacak kiii sanaaa 🥰 sonucunu bana da yaz oluurr muu😇 doktor bul sonra kendineee