Meryemcelikaliyeva rabbim kolaylık versin … ben astım ve alerjil rinit ayrıca kronik sinizit hastayım sürekli ilaç kullanıyordum ilk 3 ay sadece burun spreyimi kullandım tüp bebek dpktorum srun olmaz demişti kullandım doktor değiştirince yeni doktorum onuda bıraktırdı ve benim için haram geceler tam anlamıyla başladı ilaçsız dayanabılıyordum ama burun spreyide kullanma dedikten sınra en fazla 1,5 ay dayanabildim burnum alerdimden tıkandı hiç yoktu agızdan almam nefesi astımımdan dolayı alamiyordum sinüzit agrısıda eklenince bogulmak ne demek gerçekten gecelerce yasadım aglasam daha cok tıkanıyordum internetten bir sürü yerden bir sürü doktora sordum ki alman gereken en önemli şey oksijen dediler bebeğim ve benim için yoksa allah korusun erken dogum ve düşük olabilirmis bebekte sırun olabilirmiş hemen göğüs hastalıklarına gittim neden riske girdin bukadar dedi testler yaptı ilaç kullanman lazım dedi yoksa çok büyük sıkıntılar yaşarsın sen astım ve alerjik hastasın ilaçsız yapamazsın dedi ve rabbime şükürler olsun normal bir insan oldum uyuyabılıyorum nefes alabiliyorum eğer astım alerji vs geçmişiniz yoksa bu durum geçiçi hamilelikte okuyor ama astım alerji geçmişiniz varsa kesinlikle 3.5 doktora danısın sizi yönlendirecektir ve hamilelikte bazı yiyecekler alerjiye sebep oluyor beyaz ekmek süt alerjimi tetikledi ev ortamında bulunan bitkiler hayvanlar ayrıca kesinlikle hem suanki durumunuz için hem bebeğiniz için eve buhar makinası almanızı tavsiye ederim sizi rahatlatacaktır bir nebzede olsa bu arada doktorumu değiştirdim çünkü beni çok basite almıştı astımımı ve alerjimi neler çektim eşim ben birde allah biliyor doktor çok önemli