SayeMom Kan değerlerim hep 10larda geziyor kan ilacından o meshur olan gyno feronu kullanmıyorum sidefer toz stick kullanıyorum kolalı gibi tadı var yutamıyorum diye doktor bunu yazdı ama galiba yeterli gelmiyor 3-4 aydır. Kan ilacına devam et diyor yoksa doğumda kan takviyesi yapmak zorunda kalmayalım dedi, kanımı nasıl arttırabilirim hızlıca 12-13lere gelse yeter benim için
alonee SayeMom benimde aynı pekmez yada kan yapıcı meyve sebze tüket iyi gelebilir ben pekmezi hiç sevmem ama aşırı faydalı keçi boynuzu bu arada
Dbe24 SayeMom pekmez,tahin,kabak çekirdeği,,kuru meyveler,kırmızı et, yumurta,yeşil mercime kuru baklagiller,karaciğer , ıspanak gibi yiyecekleri tüketebilirsiniz 😊
Cotanakk SayeMom faydası olur mu bilmiyorum ama bir de öyle deneyin ben gyno ferro sanol ü gece yatarken içiyordum hamilelikten önce de çocukluğumdan beri kan değerim hep düşüktü ilaç kullanmama rağmen ama en son tahlilimde Demir değerim çok yükselmişti doktor ilacı bıraktırdı ben de şaşırdım aklıma gelen yaptığım tek Farklı şey ilacı ilk defa gece içmeye başlamamdı aklında bulunsun.
esmerrmm SayeMom gyno feri bnde kullanamamistim doktor kaşik kan ilaci yazmisti sabah aksam iciyordum o mideye hic dokunmuyornistersen doktora ondan yazdir uygun görürse . Bide sabah ac karna ve gece yatmadan önce bir yemek kasigi pekmez ve kuru üzüm cok işe yariyor
hafsam_omerim alonee kan ilacı içerken şunlara dikkat et 1saat öncesi ve sonrası çay kahve süt yoğurt tüketme. Bol et ve ciğer ye
Dbe24 SayeMom valla bende sevmiyorum hiçbirini tahin hariç hele pekmezi ağzıma sürmezdim eşim sağ olsun kavga dövüş her gün ağzıma koca bir kaşık sokardı hamileyken 😂😂😂😂
Cotanakk SayeMom evet biraz zor yutuluyor ilaçtan önce birkaç yudum su ile boğazımı ıslatıyorum sonra hemen ilacı ağzıma atıp bol su ile yutuyorum
Kubraa23 Benimde kan depolarım boştu doktorum bi kan serumu yazdı raporlanıp alınıyor ve 1 sene yetiyor adı ferinject doktorunuza danışıp yazmasını isteyebilirsiniz
Kubraa23 SayeMom hayır canım bi kerelik bi serum 15 dakika sürüyor ama kan depoların bomba gibi doluyor 😂😂
Kubraa23 SayeMom valla benim 2. Hamileliğim asla o lanet kan ilaçlarını içemiyorum bu tek seferde çözüm 15 dakika sürüyor ve devlet karşılıyor çoğunu 😂 sor canım
SayeMom Dbe24 aynısını bende kocisime yapiyorum ise yollamadan önce garibime kahvaltı hazırlayamıyorum valla uykum var diye bari onu içireyim diyorum🙈😄