papatya981 alparslanin_annesi ilk defa yiyorum ama bugün çok acıktım her gece veya arada olan birşey değil doymak bilmedim bugün 😄
papatya981 UmutsuzPolyanna ben 48 ile hamile kaldım şuan 58 im ama önemli olan senin kilo alman veya vermen değil bebeğin kilosu onemliymis
papatya981 Gulendammm bende bu haftaya geçince böyle oldu ilk defa bugün doymak bilmedim 48 ile hamile kaldım şuan 28 haftalık 58 kiloyum 😬
papatya981 alpinannesiiii 😟 ben geceleri yemezdim de bu ay böyle oldum ilk defa bugün doymak bilmedim valla 😁
Duyguseli_kz papatya981 kız ben az önce gidip tost yaptım 1 ekmek kesmedi yine aç hissediyorum kendimi
Yasecer Kubraa23 29 haftadayım 9 kilo aldım toplam gündüz iştahım yok gece acıkıyoruz eşimd işe gidiyor uyuyor ben mutfak faresi😂 ama hafif yiyorum şimdi elma,yoğurt,tarçın ve ceviz karıştırdım yedim
Duyguseli_kz papatya981 kednimi aç hissediyorum bı yandan migdem eskisidi kustu kusucam en iyi biri beni bayiltsin yatayim 😂
pinkymoms papatya981 bende dayanamadımm oturdum bi fındık ezmesinin yarısını bitirdim galiba🤣🤣🤣🤣 tatlı krizi tutan var mı?