papatya981 Kizlar ben oatates başladım 2 tane doymadım 🤣 şimdide menemen yaptım oturdum yiyorum saat 1.53 kendimi tutamıyorum ne yapayım aç hissediyorum 😄🙈28+4 ten selam
serpilctn papatya981 maşallah ye gitsin can boğazdan gelir 🤭🤭🤭bnde balık yedim 3 saat sonra kahvaltı yaptım tekrar 🤣🤣🤣
alparslanin_annesi papatya981 kendini tut desemde tutaman belki çocuğun ihtiyacı vardır bu dönemler bende o hallerden geçiyorum 🤭😂
UmutsuzPolyanna papatya981 bende aşırı iştahsızlaştım ya bebeğim kilo almazsa endişesindeyim 28 haftayım bende 100 kg ile başlayıp 86 ya düşmüştüm geçtiğimiz hafta 89 olmuştum bugün tartıldım yine 87 düşmüşüm hastalık+iştahsızlık 4 günde 2 kg vermişim ya :((
papatya981 alparslanin_annesi ilk defa yiyorum ama bugün çok acıktım her gece veya arada olan birşey değil doymak bilmedim bugün 😄
Siinomyy91 Kızlar ben de yeni konuşma açtım ama bunu görünce buraya da yazayım dedim. Bulantı için öneriniz var mı çok fenayım
Anneyimmmmm5 Siinomyy91 tuzlu çubuk kraker iyi geliyor 22 haftalık hamileyim yeni başladı bulantılarım ilk haftalarda yoktu
papatya981 UmutsuzPolyanna ben 48 ile hamile kaldım şuan 58 im ama önemli olan senin kilo alman veya vermen değil bebeğin kilosu onemliymis
Kubraa23 Kız bu ben değil mi 😂 her gece aşermek için video izliyorum 22+4ten 8 kilo alımıyla selam olsun 😂
Gulendammm Bende sürekli yiyorum ya geceleri sadece yerken şunu düşünüyorum 😅iyi hoş yiyorum ama inşallah bu kiloları geri veriirm diyorum içim buruk geceleri benim 😂😂
papatya981 Gulendammm bende bu haftaya geçince böyle oldu ilk defa bugün doymak bilmedim 48 ile hamile kaldım şuan 28 haftalık 58 kiloyum 😬
Gul2808 papatya981 35+2 den selam olsun kırana olduk bide tat koku yok yedigimden de bir şey anlamıyorum hala açım 😂
alpinannesiiii papatya981 ben bi gece 5 tane patates haşlayıp patates salatası yaptım 2 saat içinde hepsini bitirdim 😂😂😂😂 eşimin dilinden düşmedim az dalga geçmemişti insanın midesi kazınıyor son zamanlar 😂 sabahın köründe kısır yediğimi biliyorum 😂😂😂
papatya981 alpinannesiiii 😟 ben geceleri yemezdim de bu ay böyle oldum ilk defa bugün doymak bilmedim valla 😁