mekutlu12 sinemcansenturk benim her kontrolde 9-5 çıkar hep de iyi güzel diyo doktorum. Gebelikte yüksek tansiyon sıkıntılı durum olabiliyo zaten telaş yapma normaline göre düşükse dinlen biraz geçer zaten
bayatkahve sinemcansenturk gebelikte genelde düşer zaten tansiyon değerimiz. hamilelikte önce nasıldı tansiyonunuz ? Tolere edebiliyorsanız bir şikayetiniz yoksa sorun yok. Yüksek olması daha tehlikeli Eklampsi ya da Preeklampsi açısından.
elifinilki27 sinemcansenturk Doktorum bana tansiyonun düşmesi korkulacak birşey değil yeterki tansiyonun çıkmasın demişti ama siz yine de bi doktorunuza danışın
emelsena sinemcansenturk benimde ara sıra 9-5 çıkıyor. Hep düşer genelde. Tuzlu şeyler yiyorum dinleniyorum. Yüksek çıkması sıkıntı diye biliyorum. Düşüğe evde müdahale edebilirsin
Mimebru Bende 36 haftalık hamileyim ve tansiyonum hamile kaldığım günden beri 10/6 Veya 9/5 Doktorum bu durumun normal olduğunu hamilelikte düşük tansiyonu hatta sevdiklerini ve risk teşkil etmediğini söyledi. Eğerki yüksek çıksaydı korkmamız lazım dedi .