Kumsalsmom Elifdbn maşallah 🧿 baya az kalmış su gibi akıp geçsin inşallah valla bel sırt ağrısı şimdiden başlamaya başladı açlık desen sürekli açım gerçekten Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Kumsalsmom selmabttl3 maşallah 🧿 su gibi gelir geçer inşallah amiiin canım benim vakti saatinde sağlıkla hayırlısıyla alalım bebelerimizi inşallah 🙏🏻🌸
Hazalcemal Kumsalsmom valla kuzum zaman gecmıcek gibi geliyorda sonra cabucak gecıyor bende hep gunler gecmıyor gibi hissediyordum kaldı son 1 ay hayırlısıyla Rabbım kucağımıza aldırır ınsallah cinsiyetiniz ne
Berru Kumsalsmom evet pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum 280 günden 199 görene kadar hiç zaman geçmedi,ama 199 sonraki zaman Su gibi geçti bir çok rahatsızlık yaşamama sebep.Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Kumsalsmom Berru çok geçmiş olsun canım amiiinn inşallah 🙏🏻 Bende çok bekledim bundan sonrası daha hızlı diyorlar bakalım görcez
marsel_ve_annesi Kumsalsmom ah bi bende yaza bilseeem 😍bizim de son 122 inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz🙏🏼
Kumsalsmom marsel_ve_annesi maşallah 🧿 az kalmış canım benim yakında yazcaksın inşallah 🙏🏻 sağ salim vaktinde alalım kucağımıza bebelerimizi inşallah 🙏🏻🌸