Aycan051415 Kumsalsmom uygulama adete göre doktorun dediği ultrason göre benimki iseeeee ilk hamileliğin 42de olduğu için Buda biraz gec olur diye düşünüyorum 😅😅
Kumsalsmom Fadmet maşallah 🧿 hayatımdaki en garip duyguları yaşıyorum ama en çokta sağlıkla kavuşma arzusu mis gibi kokusunu içime çekme isteği sağlıkla gelsinler 🙏🏻🌸
Fadmet Kumsalsmom amiin inşallah🤲🏻🧿 gerçekten çok garip ama harika bi duygu, doğduktan sonrasını hiç düşünemiyorum. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin 🥰
Kumsalsmom Aycan051415 benim ilk hamileliğim ultrasonda biraz öndeyiz adete göre mi olur ultrasona mı göre olur bilmiyorum ama Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasipler etsin canım inşallah 🙏🏻🌸
Kumsalsmom Gamze1351 maşallah 🧿 Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah su gibi akıp geçsin de kavuşalım mis kokulularımıza 🙏🏻🌸
Esenkaplan Kumsalsmom İNŞALLAH hepimizin saglikla guzel gecer de bebeklerimizi saglikla aliriz kucagimiza🤲🏻
sansli_anne Kumsalsmom ohh maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benim de son 98 günüm kaldı 🌸😇
Kumsalsmom Fadmet amiiin canım amiinn hiçbi kadının kucağı boş kalmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸
Kumsalsmom Hazalcemal yaa maşallah 🧿 ne kadar az kalmışş keşke benimde bu kadar az kalmış olsa o kadar isterdim ki 🙂
Elifdbn Kumsalsmom zehir oluyor geceler 🤣benimde şafak 57 ama zaman geçmiyor otur kalk zorlanıyorum sürekli wc git gel açlık yorgunluk Allah hepimize yardım etsin inşallah
Kumsalsmom Elifdbn maşallah 🧿 baya az kalmış su gibi akıp geçsin inşallah valla bel sırt ağrısı şimdiden başlamaya başladı açlık desen sürekli açım gerçekten Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
selmabttl3 Kumsalsmom biz de bugün 99 günlük olduk sizin tam tersi sana az kalmış bana 181 gün var hadi inşallah sağlıcakla al kucağına bebişini
Kumsalsmom selmabttl3 maşallah 🧿 su gibi gelir geçer inşallah amiiin canım benim vakti saatinde sağlıkla hayırlısıyla alalım bebelerimizi inşallah 🙏🏻🌸
Hazalcemal Kumsalsmom valla kuzum zaman gecmıcek gibi geliyorda sonra cabucak gecıyor bende hep gunler gecmıyor gibi hissediyordum kaldı son 1 ay hayırlısıyla Rabbım kucağımıza aldırır ınsallah cinsiyetiniz ne