Kumsalsmom Çok şükür bende bunu yazabildim buraya günler hiç geçmicek gibi gelirken bu günlere geldik Rabbim sağlıkla vaktinde ağrısız sızısız doğumlar da nasip eder inşallah diyerek temennimi de bırakayım şuraya 🥰🙏🏻 Sizin kaç gününüz kaldı kızlar ?🤩
kahvesever__ Kumsalsmom amin rabbim herkesin evladını sağ Salim kucana almayı nasip etsin içinde de bizimkileri 😎😎 Şafak 114
caghan_annesi Hiç beklemediğimden çok daha hızlı geçti son zamanlar geçmez diyolar da bakalım artık sağlıkla gelsinler inşallah son 103 bizimde 🥰
donmezzderya Kumsalsmom inaşllah çabuk geçmiş ama şu sonlar geçmiyor ya hele doktor kontrol günleri iple çekiyorum 😂
Elifdbn Kumsalsmom zehir oluyor geceler 🤣benimde şafak 57 ama zaman geçmiyor otur kalk zorlanıyorum sürekli wc git gel açlık yorgunluk Allah hepimize yardım etsin inşallah
GulcanYvz Kumsalsmom son 98 🥰diğer kızımla ilgilenmekten hamilelik nasıl geçiyor anlamıyorum bile bu zamana kadar hamileliğimi unutuyordum artık karın büyüdü zorlanmalar başladı unutulmuyor 😁ama ikili rakamlar dahada hızlı geçiyor tecrübeyle sabit 🙈
Kumsalsmom GulcanYvz Allah kolaylık versin sizlere gerçekten zor 🙏🏻 tecrübeli annelerden böyle şeyler duymak güzel bi an önce kavuşmak istiyor artık insan minik bebeğine 🤩
Kumsalsmom donmezzderya kimisi geçiyor diyor kimisi geçmiyor 😂 korkutmayın bizi 😂😂 doktor kontrollerini hepimiz iple çekiyoruz sanırım 🤩