Gulsam Mom545441 benim arkadasim asi oldu bir kac ay sonra ikizlere hamile kaldi….bencede icini daraltma öyle…zamani geldiginde olacaktir meeak etme strese sokma kendini💗
Mom545441 kucukcivcivim polikistik over gebeliğe engel değil ki sadece geç adet oluyorsun yumurta takibiyle gebe kalmak mümkün gerisi allahın bileceği bir durum takdiri ilahi bak bende sorun yok olmuyor her denemede adet oldum 😞
Eda4119 Mom545441 inanın bende öyle düşünüyodum pkos var bende de ama kendinizi tahat bırakınca rşinizde öyle karsılıklı kafanız rahat olursa stressiz öyle oldugunu düşünüyorum
kucukcivcivim Mom545441 doktorun dediği, Allah’ın verdiği… inşallah en kısa sürede yüzünüz güler. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻🙏🏻
hafsam_omerim Mom545441 ben aşı olduktan 4ay sonra ilk denemede hamile kaldım. İlk kızımda 5-6ay çabalamıştım bunda hemen hamile kalınca acaba aşıdan mı dedim bende😀 2 doz Bionteck
RHMYT Mom545441 benim son adet tarihim 7 Mayıs ve 13 Mayıs’ta ikinci doz aşımı olmuştum. Aşıyı olduğum ay hamile olduğumu öğrendim.
Esra3890 Mom545441 çok öyle arkadasim var görümcem var asi oldular hep hamileler asi kesinlikle engel degil hamilelik için onu kafana takma sen olur inşallah
kuzeymomsss Mom545441 ne demek kuşkularınız geçtiyse ne mutlu hiç kafaya takmayın rabbim en kısa sürede yüzünüzü güldürsün inşallah ❤️
Gulsurmeli Mom545441 Alakası yok böyle şeylerle 🥰 Stres yapmayın en büyük olay burda başlıyor akışına bırakın 😌
Hzlkaya Mom545441 ovulasyon testi denediniz mi kızımda hep uygulamaya göre denemiştim ama ovulasyon testi yaptım bi ay günler farklıymış o ay hamile kaldım