Lokumlar0306 Melekk12 doğru 😇 çok haklısınız valla 😁 hislerinize mi güvendim bilemedim 💞😘 herşey gönlümüzce olsun 😇
Lokumlar0306 MeyraRana valla aynı ben 3 aylık gebeyim 4 defa yaptım dedim bakayım değişiyor mu sonuç 😁 benim de tutar inşallah 🤲🏻
Kararsizbirben Lokumlar0306 benim çin takviminde kız çıkmıştı çok da heveslenmistim ilki erkek olduğu için hatta kız isimleri bile ayarlamıştım sonra sağolsun oğlum yüzünden önce pipisini gösterdi bize 😆 bende 12 nci haftada öğrendim erkekse görürsün zaten yada 1 hafta daha bekle öyle git canım sen bilirsin
glsm_kr8383 Lokumlar0306 Bende bütün takvimler kız diyodu ama hayırlısıyla erkek olucak. Yani bence doğruluk payı yok
Lokumlar0306 glsm_kr8383 nasip kısmet valla zaten bilemez ama insan merak etmeden bakmadan duramıyor 🙈😁
ilkkalpatisi Lokumlar0306 evet canım hamile kaldığın ayı doğru yazarsan doğru çıkar genelde yanlış hesaplama yapılıyor otomatik bile olsa ben o ayda hamile kalmadım ki falan diyen oluyo ama hesap o şekilde değil umarım anlatabildim ve gönlünüzce olsun inşallah
Lokumlar0306 ilkkalpatisi evet evet kesinlikle dediğinize katılıyorum. Çok iyi bilmek lazım tarihleri 😌
iki-bebekannesioluyor Lokumlar0306 benim kız cokti takvim de doktor 12 haftalıktim erkek dedi 19 haftalığım her gittimde soruyorum hala erkekmi diye evet diyor 😆😆
Lokumlar0306 iki-bebekannesioluyor ya böyle olunca şaşırıyorum valla yarısının tutuyor yarısının tutmuyor 😁