Lokumlar0306 Kızlar Çin takvimi yapıp doğru çıkan va rmı acaba? Ben çok meraklı bir insanımdır 12 haftalık gebeyim cinsiyeti için daha gitmedim erken olduğunu düşünüyorum. bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum. Doğruluğunu yaşayan onaylayan var mı? 😁😇
bernars Lokumlar0306 zaten iki seçenek var doğruluk payı yüzde 50 50 bölünüyor bana kız diyordu ama oğlum olacak allahın izniyle
_mommm Çin takviminde kız çıkmıştı 14 hastalıkken erkek dendi 17-18 haftalıkkken kız denildi detaylı ultrasona gittim özele 23 haftalıkken erkek çıktı 😂😂😂😂
ilkkalpatisi Son regli tarihinizin ilk günü hangi aya denk geliyorsa ona göre hesaplicaksınız hamile kaldığınız ayı, hatta çoğu sitesinde hamile kaldığınız gün ay yılı sorar. hamile kaldığınız ay olarak böyle hesaplarsanız doğru çıkıyor
Lokumlar0306 ilkkalpatisi evet otomatik formları doldurduğum zaman doğru çıkıyormuş çünkü yaş eklemeyi bilmiyoruz öbür hesaplama türünde :)
_mommm Lokumlar0306 aminn Allah bütün hamile annelerimize kokusunu almayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ilkkalpatisi Lokumlar0306 evet canım hamile kaldığın ayı doğru yazarsan doğru çıkar genelde yanlış hesaplama yapılıyor otomatik bile olsa ben o ayda hamile kalmadım ki falan diyen oluyo ama hesap o şekilde değil umarım anlatabildim ve gönlünüzce olsun inşallah
Melekk12 Lokumlar0306 tahminler yanilticidir doktorlar bile 20 açıdan bakarken yanilirken cin takvimi ya da bize atılan 1 açılık resimler mi yanilmicak
Lokumlar0306 Melekk12 doğru 😇 çok haklısınız valla 😁 hislerinize mi güvendim bilemedim 💞😘 herşey gönlümüzce olsun 😇