Taze1anne
Canımsın bende bilmiyordu. Diyen olmuyor ki . Benim İlk gece de cocuk aç kaldı , ikinci gün çıktık ilk başta geliyor gibi sonrasında gelmiyormuş. Ne bileyim. İkinci gece zaten gece kalkıp kalkıp ağladı açmış çocuğum.
3 gün hafif sararması oldu . Ben aynı zamanda sağlıkçıyım. Annem diyor senin gözüne öyle çocuğun rengi öyle. Eşimde bi fark göremedim diyor.
Ben yırtındım lohusa olabilirim ama kör değişim anlarım azıcık renk değişimini. Ben sağlıkçı olduğum için sınırda yakalayıp anlamışım.
Anlamasam bizim sonuç da sizinkinden farklı olmazdı . Kimse yönlendirmiyor anne sütü anne sütü. Tamam anne sütü de yoksa ? Sen emzir gelir ? Allah cocuk acildeki hemşire den razı olsun ki mama ver yetmiyorsa dedi . Daha demese ben emzireyim diye uğraşıp çocuğu sokacaktık sarığa.
Eve kilo kilo mama aldık . Anneme dedim hani ben abartıyordum çocukta birsey yoktu. Ne bilim diyor . O da haklı çok küçük bir değişimi fark edemezdi normal insanlar.
Neyse mama bizi sarılıktan kurtardı canım.
2 saate bir mama yap , uyurken biberonu alabiliyorsa uyandırmadan ver emer bebek. Emme kabiliyeti yoksa verme, uyandır . 2 saate bir besle . Şimdi 31 yaşındayım ve 37 haftalık gebeyim. Yine Sezeryan 2 haftam var. 6 kutu yine 1 er kg luk mama aldım. Sütüm gelirse gelir gelmezse cocuğumdan değerli mi . İşe başlayınca zaten mama içecek ben aldım koydum . İlk gecede Verecem mamayı . Hep tecrübe ile kazanılmış bilğiler bunlar.