Deletedmom547899 Benim yaptığım normal gebelik testi daha belirgin çıkmıştı.erken gebelik testim aşırı silikti.normalde erken gebelik testleri daha hassas oluyor diye biliyorum tam tersi olmuştu
Bebekistiyorum000 Yesmcelk bende dün test yaptım silik çizgi bugun yaptım yok ve yarında adet olmam lazım birsey sormak istiyorum 8 gün önce kan verdim hamilelik belirtilerim vardı ve sonuç negatifti varsada çıkmayabilir mi o zaman
Yesmcelk Bebekistiyorum000 adet dönemin geçtikten 5 gün sonra tekrar kan ver bence testlere pek güven olmuyor
Bebekistiyorum000 Meldaa55 benimde adetim yarın normalde dün yaptım silik ciZgi bu sabah negatif anne olmayı çok istiyorum
Yesmcelk Bebekistiyorum000 tam adet görecek mısın bak benim de adet günümde geldi fakat sadece 1 gün sürdü ertesi gün bitti meğerse yerleşme kanamasıymış hayırlısı olsun hakkında
Esranur_ Betulmtn bende erken gebelik testi yaptım negatifti 2 gün sonra kaset testle pozitifi ogrenmistim
Bebekistiyorum000 Yesmcelk gerçekten mi adet sancısı baya cektim ama mecbur agrı kesicide aldım seninde oylemiydi yani sancılı oldu 🙏
Bebekistiyorum000 Yesmcelk Tam adet görmedim bugün hiç kanamam yok kahverengi lekelenmem var sende de öyle mi olmuştu dün de fazla kalamam gelmedi
minikumutlar Betulmtn bende test yaptım 11 inde silik çıktı aynı gün kan verdim 0.2 çıktı yanlış yani güvenmeyin
Yesmcelk Bebekistiyorum000 adet günümde tam adet gbi geldi bir kedi doldurmadı ettesin gün leke gibi sonrasında tamamen kesildi sanki adet dönemim bitmiş gibi akıntım geldi
Bebekistiyorum000 Bebekistiyorum000 Çünkü tekrardan Klomen ilacına başlayacağım acaba var mı yani annem ilaç kullanacağım için kararsızım sizin tam olarak nasıl olmuş da anlatabilir misiniz rica etsem
Yesmcelk Bebekistiyorum000 adet günümde adetim geldi sadece 2 gün kadar sürdü 2 gün bile denmez gidip tekrar kan verin bence belli olmuyor o yüzden