Bende 38+3 haftalik hamileyim . Önce eşimin kemik agrimasiyla gittik teste aslında. Bende emin olmak için test yaptırdım. Eşim pozitif çıktı ben negatiftim. Ayrıca iki doz aşım var ve temaslı oldugum halde dışarı çıkmam serbestti. Sonra beşinci gün test vermemi söylemişlerdi. Eşimde bende tekrar test verdik eşimin pozitifliği devam ederken ben negatiften pozitife dönmüsüm. Elhamdülillah zor bir covid geçirmedik ikimizde eşim asılı değil bu arada. Ama şunu anladım ki aşının önemi büyük çünkü ağır geçirmedim sadece eşim olduktan üç gün sonra benim çok şiddetli bir şekilde eklem ağrım oldu parol içtim birtane ve uyandığımda ağrım hiç yoktu . Sonra grip oldum koku kaybı yaşadım burnum için de eczaneden okyanus suyu aldım baya ise yaradı ve sirkeli gargara çok yaptım her seferinde ve koku alamama rağmen çok yemek yedim ne bulurssm yedim diyebilirim çok su içtim. Her gün mutlaka zencefil bal limon karışımı macun hazırlayıp bir tatlı kaşığı yiyorduk. Ayriyetten öksürük için tereyağ pekmez kaynatip yarım çay bardağı içtik. Sürekli portakal yedik. Bir de göğüs yumuşaması için ballı zencefilli süt kaynatıp içtim. Ve bunların hepsini kendim Internetten araştırarak yaptım. Hamile olunca herşey yiyip icemiyorsun sonucta. Doktor da arayıp sadece bebek hareketlerine dikkat edin onun dışında korkulacak bir şey yok acil durum olmadığı sürece hastaneye gitmeye gerek yok dedi. Bugün karantinam bitiyor çok şükür. Dilerim sizlerde bir an önce iyileşir evlatlarınizi hayırlısıyla kucağıniza sağlıkla sıhhatle alın inşallah. Rabbim hepinize safi ismiyle acil şifalar nasip etsin yemenizi içmenizi ihmal etmeyin. İştahınız yoksa bile yiyin ve asla morelinizi bozmayın ve güçlü olun 🤲🙏💕