CinyurunAnnesi 33+1 iz , ilkte 1 mart doğum veriyordu şimdi 26 şubata düştü tabi bizim kız uzun boylu gidiyor 53 cm 3.500 doğabilir doktor demisti, sürecim normal geçti bulantı kusma vs yaşamadım 14 20 hafta arasi her şey hazırdı kapı susunu emzik ucunu hediyeliklerini yaptım isimli cikisini yaptrdk simli ayaklabisini yaptrdk giyecegi gunleei bekliyoruz, dekor ani kupleei yaptim esim hafta hafta cekiyor birde kizimiza dair bir cekim yaptk hayalimdi hazirladigim dekorlar ile ,28.hafta da eşyalarını yıkadım ütüledim, 29 da eşimle beşik ve dolabı ni kurduk beşiği yanımıza dolabını giyinme odasına ve hastahane çantamı hazırladım 30 da eşimle doğum öncesi temizlik yaptık artık beklemek ile geçiyor günler , normal doğum dusundugum için ne zaman gelmek isterse bekliyoruz 🥰 ağırlaşma vs yaşamadım kilo almadım diyebilirim, 60 ile hamile kaldım 5.ayda 62 oldum 6 da 64 7 de 65 8.aydayım 67 yim artık kobtrollerimkz daha da sklasti sona doğru, doktor ayda 2 kg ideal demisti ödem şişlik yaşamadım sadece göbisle devam ediyorum, minnoş kızım kiloyu aliyor 🐣 planlı gittik bu hazırlık aşamasında 4 5 arası hee şeyi hallederiz 7 de yıkama ütüleme temizlik olur demistik şimdi 8 içindeyiz bekliyoruz 🐣 doğuma eşimle girip inşallah kızımızla çıkıcaz 🥰