GamzeDurmus Mahmutzahide Salih bey de iyi diyorlar ama ben onda 1 kere muayene oldum çok sıra bekledim birde açıkçası kendim rahat edemem diye kadın bir doktorum olsun istedim her ikisinden de memnunlar çoğunlukla
Neslinurr Mahmutzahide ben irmet hastanesinde ilke hanima gidiyorum cok ilgili dinleyen icini rahatlatan bi doktor memnun kalirsin sende
DerinKoss Seymanurrr06 aynen bizde askeri personel indiriminden yararlanıyoruz 🙏🏻 Epeyi arttı fiyatlar 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmom547899 Seymanurrr06 askeri personel indirimini ilk defa duydum her özel hastane için geçerli mi
Dermin Mahmutzahide canım kesinlikle irmet salih dural bende ona gidiyorum çarşamba doğumum var çok guzel ilgilendi inanki pişman olmazsın hatta sıkıntı olunca kişisel numarasından arayabiliyorsun wahtsaptan mesaj atabiliyorsun her turlu geri donup yardım ediyor çokta guler yuzlu ve anlayışlı
Elifterzii İrmette nurdan hanıma gidiyorum bende. Doktor seçimini neye göre iyi kötü diye ayırıyorsunuz. Ben tavsiye üzerine gitmistim ama sanki hepsi aynı gibi geliyor.
DeryaSinem Optimed’de Seda hocaya gidiyordum memnun kalmadım . İrmet’te Levent hocaya gidiyorum . Çok iyi bilgili bir doktor . İlgili aynı zamanda