Bebegim000 esredn o zaman çok mantıklı saygı duyarım öyle tercih edebilirsiniz, bu arada bende yanlızım fakat doğumdan sonra yemek yapmaya çalışıcam eşimdende destek alarak
esredn Nilufar_1996 tahinli kurabiye pişirip koymuştum daha önce fırında çözdürüyorum aynı tazelikte oluyor.
Nilufar_1996 esredn çıtır çıtır kurabiye yapmak istiyorum ama nemden dolayı yumuşama olurmu diye düşünüyorum. Ziyan olmasın diye
yasolinn Bebegim000 benim kimsem yoktu yanımda komşu falan da getirmiyor zaten hastalık var bence gayet mantıklı
Bebegim000 yasolinn getiren getiriyor öyle insanlar varki annenizden yakın olabiliyor nerde yaşadıgınızı bilmiyorum fakat güvenilecek insanlar çok, bende yanlızım bu arada fakat kız kardeşim gurbette çokta güzel yardımcı oldular yanında olamadığımız halde.
Yagmurdgdgn13 Alpaslanim mantı içli köfte bi de buranın meşhur bi yemeği var ciğer toplaması diye onu yapıp koydum.
Ummunur Ben elmalı kurabiye , kalburabastı içli köfte yaptım koydum . Vaktim olunca Tuzlu kurabiye , küçük küçük köfteler (sulu köfte, ayran çorbası tarzı yemekler için ) , sarma , poğaça, kruvasan yapacam
yasolinn Bebegim000 hanımefendi etrafımda öyle insan yok anlatamadım galiba siz şanslıymışsınız hayat sizi öyle insanlarla karşılaştırmış ne mutlu
Bebegim000 yasolinn size bişey diyen yokki siz atladınız, umarım sizde iyi insanlarla karşılaşırsınız iyi günler.
yasolinn Bebegim000 bilmiş bilmiş yorum yapmak kolay tabi atlamak falan haddinizi bilin saygısızlık yapmayın