Snnrkrk Alpaslanim ay misafir falan bugünki olaydan sonra bende kabul edemem gibi duruyor komşumuz doğum yaptı 2-3 gaftalık bebek görmeye birsürü kişi geldi ve bebek korona olmuş hastanede yatıyor almayın kimseyi bu hastalıkta gidilmez bence biyere özellikle bebek ve hasta görmeye
sebzecianne Snnrkrk gerçekten misafir olayı sıkıntı bugünlerde. Vakalar çok arttı. Gelmeyin nasıl denir bilmem de gelene de maske tak demek lazım. 🙄 son haftalarım kimseyle görüşmüyorum ama doğum sonrası beni düşündürüyor 🤦🏻♀️
Meryemce92 Alpaslanim Pazar günü içli köfte yaptık annemle koyduk cuma günü 3 kilo mantı yapıp koyucaz yufka alıcam börek sarıp koyucam fasulye nohut yazdan kalma közlenmiş patlıcan kırmızı biberim dolapta var lahmacun ve peynirli ekmek yaptırıp atıcam buzluğa ☺️
Meryemce92 Meryemce92 Ha bide portakallı anne kurabiyesi de yapabilirim 5 yaşında kızım var okula götürüyor bazen yada okuldan gelince yiyor ☺️🙏🏻😇
Nilufar_1996 Alpaslanim bende lahana sarması biber dolması köfte mantı sigara böreği yapmayı düşünüyorum kurabiye falan pişik mi atılır hiç denemedim. İçli köfte yoğururdum eskiden ama gücüm yetmiyor artik. Mantıyı bol yaparım 3 kilo falan.
Meryemce92 Nilufar_1996 Cnm lahana sarması ve dolma buzluğa girince güzel olmuyor pirinç kırık oluyor.
Livaninannesi Meryemce92 sarmayı direk cozdurmeden pisirince bişi olmuyor dolma hiç denemedim sadece patlıcan koymuştum doldurmak icin
Nilufar_1996 Meryemce92 evet canım öyle oluyormuş gecen yapmıştım ama yenir 😂 görüntüsü güzel değildi pirinç kırık pirinç gibi duruyordu ama tadı falan güzeldi. Ben kendimiz için yapmayı düşünüyorum hazırda olsun yemek yapamazsam pişiririm veya eşim pişirir diye. Başkada ne yapacağımı bilmiyorum ki yemeklik misafir almiyacam eve zaten en azından ben öyle düşünüyorum almam diye 🤷🏻♀️
Livaninannesi Bnde sigara böreği kurabiye tahinli pekmezli poğaça elmalı pasta topalak köfte sarma birazda yazdan koyduğum közlenmiş patlican biber karniyariklik patlıcan kabak falan avar ama daha ekstra ne yapabilirim diye düşünüyorum ha bide mantı yapacağım gelen giden den ziyade kendimize yapıyorum yetisemedigim yerde çıkartırım oğlumda var çayın yanına öyle zaten kırıntı bile ateş pahasi
EgeninAnnesiiiiiii Alpaslanim sigara böreği Ispanakli börek Çikolatalı kurabiye Elmali kurabiye Iki renkli kurabiye Peynirli poğaça Pirasa Barbunya Hem yesil hem kuru fasulye Nohut Közlenmiş patlıcan Içli köfte
Nilufar_1996 Kızlar kurabiye nasıl atılır buzluğa pişirerek mi? Nemden dolayı hamur hamur kalmazmi sonra. Nasıl yapıyorsunuz güzel oluyorsa bende yapmak isterim tırtıl kurabiyelerden
esredn Nilufar_1996 tahinli kurabiye pişirip koymuştum daha önce fırında çözdürüyorum aynı tazelikte oluyor.
ElifT816 Listeye ek olarak ıspanak, haşlanmış tavuk göğsü, tavuk suyu, pişmiş et, et suyu, köfte poğaça, Portakalın tam mevsimi portakal kabuğu rendesi, Mozaik pasta yapabilirsin.
esredn Bebegim000 Yanılıyorsunuz herkesin yanında birileri olmuyor maalesef. Benim yok. Ben aman gelen olursa mahçup olmayalım bişş ikram edelim kafasıyla hazırlamıcam mesela. Zaten pandemi var aklı selim olan gelmez kabul etmez. Eşim ve ben bebekle ilgilenirken bir süre yemek düşünmeyelim diye yapcam bişiler.🤗
Bebegim000 esredn o zaman çok mantıklı saygı duyarım öyle tercih edebilirsiniz, bu arada bende yanlızım fakat doğumdan sonra yemek yapmaya çalışıcam eşimdende destek alarak