tosbikveannesii Kızlar merabalar Cebeci tıp fakültesinde doğum yapmış olan varmı acaba Nasıldı nasıl geçti odalar doktorlar tecrübeleri nedir acaba 🤗🥰
melekanesi tosbikveannesii iki rahim ameliyatım ve doğumum tıp fakültesinde oldu. Doktorum cem Atabekogluydu. Yönlendirmesi ile gittim. Özel oda istedim. Memnunda kaldım.
melekylmzr tosbikveannesii bende orda yapıcam canım inşallah doktorum Esra Çetinkaya 38 haftalığım hep güzel şeyler duydum birkaç defa da doğumhanede bulundum polikinlikteki doktorlar bakıyor ilgililer canım özel oda tutabiliyoruz eğer o gün müsaitlik varsa ama fark etmiyor çünkü yine tek kişi kaliyoruz odada pandemiden dolayı temizler odada 2 yatak var tvsi filan refatkçimiz için ayrı bir yemek ücreti ödüyormuşuz benim bildiklerim bunlar
dilaraulusoy tosbikveannesii canımm valla benim daha doğum yapmadım ama hastaneyi baya biliyorum rahim ameliyatı mı orda oldum gayet iyilerdi doktorum da Cem hoca zaten ☺️ Burda doğum yapar derse orda yapıcam zaten. Bence için rahat olabilir gayet iyi ve ilgililer. Tabi Cem hoca denk gelirse şanslısın baya ☺️. Sağ Salim bebeğine kavuş inşallah. Zaten garip tesadüftür bende o hastanede doğmuşum ☺️
tosbikveannesii banukaratas sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz 🤲 yokmu canım belirti felan hiç daha bende 37+4 bugün 😁
Yagmuracar0509 Bundan bir kaç sene önce akrabamız yapmıştı çok memnundu bana da oraya git dedi ama ben şehir hastanesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum evim her ne kadar buraya yakın olsa da şehir hastanesi daha iyi
tosbikveannesii banukaratas amin canım inşallah. Sanada çok geçmiş olsun. Nasıldı doğumun anlatabilir misin hastane felan 🤗😁
tosbikveannesii banukaratas hangi doktor girdi canım doğumuna. Çok geçmiş olsun bol yuruyus yap inşallah geçer en kısa zamanda 🌺