mor_menekse1 Acremine yine çıkarırlar mı canım iğneden snra yoksa doğuma kdr yaptırırlar mı hiç birsy demedi daha bna yarın başka perinatologlar da bakıcak dedi acba doğuma kadar yatan olmuşumdur
Acremine mor_menekse1 tedavinin gidişatına baglıdır onu doktor söyler sana canım. Insallah hersey yolunda gider sağlıkla kucagına alırsın üzülme onların dogucagı saat tarih belli Allaha tevekkül et onlar hıssediyor çok düşünme sıkma canını 🥰
mor_menekse1 Kubra1853 ewt öyle görünüyor dediler başta da çift dediler güvenemedim daha teşekülü iyi bir hastane diye Zeynep kamile geldım yatış yapıldı
mor_menekse1 almila_is iki doz yapıcaz dediler baklm yarın aynı satte gelirse demek ki oyle yapılıyormuş bebeklerim iyi olsun da Rabbimden tek dileğim dua edin olur mu zamnında gelsinler inşAllah sağlıkla ilk gebeliğim :(
almila_is mor_menekse1 RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun 🤲
mor_menekse1 Acremine inşAllah cok sağol Allah’a bıraktım bakıyorlar sürekli şimdilik iyiler kan akışı var inşAllah sona dkr olur
Sabina_p32 mor_menekse1 hayir bende vurdum iki tane popoya vurdular bana hic agri olmuyor bebeyimin haraketleridr mawaAllah durmuyor😂