mor_menekse1 kızlar bnde Olcam birazdn cok acıyor mu bu iğne korkum var benım bide bebek hareketleri azalıyor mu yaptıktan snra bebek gelişiyor mu bu iğneyle yoksa sadece erken dogum için mi yapılıyor bu iğne lutfen bilen yazsın
Gamzeates mor_menekse1 erken doğum olur diye bebeğin ciğerleri için yapılıyor canım ileri de bir sıkıntı çıkmasın diye normal ağrı kesici gibi iğne düşünün öyle bebeğin hareketlerin de bişey olmuyor aynı devam ediyor ama tabii takip edin yine de eğer içiniz rahat edicekse bu iğne bebek için çok iyi 😊 geçmiş olsun
Kubra1853 mor_menekse1 bnde ikiz gebeyim 18 haftalık 1 ay sonra bnada vurcak her ihtimale karşı böyle duyunca korkuyorum anam ikiz ne zor rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin ya 🤲🏻Size neden yatış verildi
almila_is mor_menekse1 canım ben geçen hafta pazartesi günü oldum 34. Haftamda. 2 gün aynı saatte toplam 4 tane yaptılar. Biraz yakıyor sadece çok ağrısı olmuyor. Ama Bi kaç gün bebeğin haraketlerini az hissedebilirsin. Kişiden kişiye de değişebilir tabi bende azalma oldu ama herkeste aynı şey olacak diye birşey yok. RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Sabina_p32 mor_menekse1 hayir bende vurdum iki tane popoya vurdular bana hic agri olmuyor bebeyimin haraketleridr mawaAllah durmuyor😂
mor_menekse1 Gamzeates ya iyi olsun da teşekür ederim 🌺 içim rahatladı yatış verildi birazdan yapılıcak tedirginim cok :(
Gamzeates mor_menekse1 erken doğum riskiniz mi var ondan dolayı mı yapılıyor kaç haftalıksınız çok geçmiş olsun 🙏
mor_menekse1 Gamzeates sagol canım erken doğum riski de var bir bebeğin kan akısı iyi degıl gerilik var her ihtimale karşı vurulduk inşAllah Saglıkla gelsinler
mor_menekse1 Kubra1853 neden bukdr erken bir zamnda vuruyorlar kı sna ne şikayetin var canım bnde ikizim 29 haftalık
Kubra1853 almila_is senin ikiz mi bnada yapack doktorum ilerki zamanlarda bu igneden sonra doğum fln başlamıyor dimi
mor_menekse1 almila_is inşAllah zamanında sağlıkla gelsinler yenı yaptılar yaktı biraz yarın yine aynı satte ikinci mi ypılacak canım ikiz gebeyim bnde bebekler arasında kan kaçağı var
almila_is Kubra1853 hayır ikiz değil. Sadece bebeğin suyu çok fazlaydı fazla olduğu içinde bebek gelişmiyordu erken doğum riskimden dolayı iğne yapıldı.
Kubra1853 almila_is anladım rabbim kucagına almayı nasip etsin saglıkla bnmde ikiz ilerki zamanda yapck banada kuveze girmesini engeliyor sanırım bakalım saglıkla doguralımda
Kubra1853 mor_menekse1 bnmde ikiz 1 ay sonra fln dedi doktorum şikayetim yok tedaviyle oldu diye her ana karşı diyor emegin boşa gtmesin
mor_menekse1 Kubra1853 ya inşAllah sorunsuz olur biizm kan akışı sıkıntısı var tek eş tek kese mi senin ki ayrı ayrı mı canım
Kubra1853 mor_menekse1 cift yumurta ikizleri bnm işte tedaviyle oldu diye doktorum bni ihmal etmiyor inşallah bütün hamileler saglıkla kucagımıza alırız 🥰🤲🏻
Acremine Bende geçen hafta çarşamba günü erken dogum sebebiyle hastanede 1 gun yatıs yaptım ve 2 tane vuruldum biraz yakıyo onun dısında bişey yok. Allah herkese hayırla ve saglıkla cocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin 🤲🏼
mor_menekse1 Acremine yine çıkarırlar mı canım iğneden snra yoksa doğuma kdr yaptırırlar mı hiç birsy demedi daha bna yarın başka perinatologlar da bakıcak dedi acba doğuma kadar yatan olmuşumdur
mor_menekse1 Kubra1853 ewt öyle görünüyor dediler başta da çift dediler güvenemedim daha teşekülü iyi bir hastane diye Zeynep kamile geldım yatış yapıldı
mor_menekse1 almila_is iki doz yapıcaz dediler baklm yarın aynı satte gelirse demek ki oyle yapılıyormuş bebeklerim iyi olsun da Rabbimden tek dileğim dua edin olur mu zamnında gelsinler inşAllah sağlıkla ilk gebeliğim :(