Burcin10 Aynısı bendede var canım doktorum endişelenme büyük ihtimal yağ bezesi dedi. Bu yüzden doğumu beklememiz gerekiyor dedi acı felan vermiyor değilmi bastırınca? Anca doğumdan sonra alırız eğer gitmezse dedi. Ayrıca bebeğede bir zararı yok.
Mnk16 Sevi_l İki doktor baktı canım zaten bi benim doğum doktorum birde radyoloji detaylı ultrason uzmanı
Mnk16 Sevi_l kist fıtık yok miyom gözükmüyor temiz dediler orada rahmim var rahmin eline geliyor olabilir büyüdüğü işin dediler yada bağırsak, ama iki gündür şiş değil canım zaten bazen şişiyor
Sevi_l Mnk16 stres yapma aklını orada olmasın benim ilk gebelikte kist çıkmıştı düşük yaptım oda onla birlikte yok oldu şuan tekrar hamileyim çok şükür bunda bir şey yok
Mnk16 Sevi_l kist yüzünden mi düşük oldu ben bebeği etkilemiyor hamilelikte zararsız diye biliyorum, her kadında oluşabiliyormuş hatta
Sevi_l Mnk16 hiçbiri şekilde bilgi vermediler devlet gitmiştim özel hastaneye de hepsi düşük yapcan hazırlık ol demişti ama şuan çok iyi bir doktor buldum inşallah hep böyle gider
dilara_cinar99 Mnk16 Canim benimde düz yatınca böyle oluyordu o haftalarda büyük ihtimalle zayıflıktan oluyor yağ tabakasi fazla olmayınca böyle oluyor demekki doktorunda sıkıntı yok dediyse stres yapmana gerek yok 😊