Minnakkurabiyeveannesi27 Mnk16 kuzum bence hemen bir doktora git hani bebek desen daha bebek bu kadar değil bile o yuzden korkutmak istemem ama bir doktora görün derim
Duruliyaninannesi Mnk16 bence normal degil canim bi doktora gorunmen gerekiyor nirmal olsa bir cok kiside olir ve gaz siskinliginede hic benzemiyor
Mnk16 Minnakkurabiyeveannesi27 doktoruma bir önceki muayenemde daha azdı o zaman söylemiştim ultrasonla baktı rahim var orada birşey gözükmüyor dedi biraz önce yine fotoğraf attım iyice belirginleşince, görmedi daha görsün ayarlayacağım 😒
Ekilemradahuc Bende 10. Haftadayım böyle bişey olmadı anlamadım neden olduğunu bi doktora git istersen
ipekveatlas allah allah çok garip geldi bana bebişin dışardan görünmesi imkansız şu an bi doktoruna sor canım
Ekilemradahuc Mnk16 bende çok zayıfım vucut kitle endeksim 16 o kadar zayıfım ama bu normal değil gibi görünüyor hatta şuan kendi karnıma da baktım heryeri eşit görünüyo başka bi doktora daha git
ozlem_d haftadayımz Bende de var benzer bir şey göbek deliğimin yukarısında kalıyor. Dün fark ettim telaş yapmayım dedim ama şu an ben de panik oldum :(
Mnk16 Duruliyaninannesi evet kuzum ne kist ne fıtık bişey çıkmadı radyoloji uzmanı da aynısını dedi doktorum gibi rahmin büyüyor ya onu hissediyorsun dedi yada bağırsak, rahmim sola dönük ya bide ondan herhalde