Zeynepp_ Kese ve yolk bugün göründü ama bebek görünmedi doktor haftaya bidaha gel dedi ama benim pazartesiden beri kahverengi akintim var söylediğimde düşük olabilir yat dinlen şuan 4 veya 5 haftalık dedi böyle yaşayan var mı
Fatma7887 Zeynepp_ benimde 4 haftada kanamam oldu kesem vardi bebek.yoktu ve 1 hafta yattım sadece lavabo ihtiyacı icin kalktim birde 2lt su iç dedi onu ictim 1 hafta sonra gittiğimde hem kendisi hemde ultrasonda kalbinin attığı görünüyordu bu hafta sonuda sesini duydum =) içini ferah tut =)
SekerDehasi Zeynepp_ 5 haftalikta gittim kese gözüktü 2 hafta sonra gel dedi hem bebek hem kalp atışı gördük . Haftaya 11 haftalık oluyoruz kontrolümüz var 🤗 cok yeni icini ferah tut nasipse güzel haberler alirsiniz 🥰
annehzl Zeynepp_ bebek tabiki küçük aynı şeyi yaşadık en az 6 7 de görünür bebek sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Ahg Zeynepp_ 6+3ken gittik doktora keseyi gördük bebeği göremedik biz de doktor geç döllenme olabilir sorun yok dedi kahverengi akıntıdan da korkma dedi progestan verdi içerideki yerleşmeden ya da önce ki ufak kanama alanlarından olabiliyormuş 😊
Zeynepp_ Fatma7887 insallah artık ya nasibimizde ne varsa onu yasiycaz Rabbım bu duyguları yaşatan kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıcakla kucağına aldırsın
Fatma7887 Zeynepp_ dinlenmeye bak içini ferah tut rabbim hepimizin evladını sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin =)
Zeynepp_ Fatma7887 evet ben ilk ogrendigimde doktor direk ne olur olmaz diye progestan başlamıştı hala kullanıyorum
Fatma7887 Zeynepp_ progestan cok iyi bende onu kullanıyorum günde 2 defa bak kullanmaya devam et rabbimin izni ile geçicek benim kanamam şükür durdu ama 20.haftaya kadar doktorum devam ettiriyor bir daha böyle bisey yaşamayalım diye
Babyloadinggg Zeynepp_ 5+1de bizde kese ve yolku görmüştük 6+1de kalbini dinledik 🥰 yolk gözüktüyse bebek vardır merak etme bol bol dinlen ☺️
Kubra2903 Babyloadinggg 5+1 de vajinal ultrason ile mi gördünüz çünkü benim karından 6 haftada amca görüntü kese
Esraacann Zeynepp_ benimde geçen hafta başıma geldi ama bu hafta kalp atışlarını da dinledik çok şükür ☺️ İçini ferah tut haftaya sende kalp atışlarını duyarsın inşallah 🤲🏻
Ravza16 Bende 6 haftalık hamileyim kese dışında hiç birsey görünmedi hafta sonu randevum var o zaman net belli olur heraldr. Haliyle tedirginim de kese boş diye
Zeynepp_ Ravza16 geç dollenmedir belki kalbini ferah tut ne olacağı belli olmaz smdiden yıpratma kendini
Ayyysss Benimde aynı kuzum 5. Hafta keseyi gördük bebeği henüz göremedik kanamam falan yok hiç olmadı zaten Protestan kullanıyorum doktor haftaya gel dedi inşallah bebeği görürüm bu kez 🙏🏻
Ravza16 Ayyysss aynı şekilde benim de hiç kanama vs olmadı sadece kasik ağrım var odan normal olan birşey. Sanırım kalp atışlarını duymayana kadar rahatlayacagimi sanmiyorum
Ayyysss portakalcicegii tüp bebek benim hamile kalmadan başlamıştım vajinal alıyorum + Protestan iğne günde bir tane
Fatma7887 portakalcicegii tesekkur ederim ağızdan alıyorum gun de 2 tane tok olarak içiyorum bana fitil olarak kullan demedi =) progestan dan 1 saat sonrada folik asitimi içiyorum ikisini ayni anda içme dedi eczane
Ayyysss Ravza16 aynen bende içim rahat etmiyor bir türlü bir de doktor kese çok büyümemiş gibi falan dedi tereddütlü konuştu iyice canım sıkıldı