Yusufayazin__annesi Kizlar o kadar testlerde pozitofi gordum 6 gundur regl geçiyordu az once kanaamam oldu 😔😔😔
Elanurgvn61 Yusufayazin__annesi Rabbım en yakın zamanda sana da nasip etsin canım benim üzülme hayırlısı buymuş kan vermişmiydin canım test pozitif belki gebelik vardı
Yusufayazin__annesi Sksksksks ilk gebeligimden once kimyasal yasadim arkasindqn adet olmadan ogluma hamile kaldim basima geldi bikere
Yusufayazin__annesi Elanurgvn61 çok sukur 1 evladim var canım 4 yil olmadi bana suan 26 aylık 1 yildir korunmuyoruz kardes olsun diye nasip😔
Fatma4495 Muhtemelen kimyasal gebelik geçirmişsin inşallah tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun sende muradına üzülme hiç
[silindi] Kimyasal gebelik olabilir benimde hamileliğimden 1 ay önce adetim gecikmişti testim pozitif çıkmıştı (silik çizgi) 3 gün sonra kanamam başlamıştı sonraki ay hamile kaldım inşallah seninde öyle olur ümitsizliğe kapılma Allah hayırlısını nasip etsin
Yusufayazin__annesi [silindi] ilk gebeligimden once kimyasal yasadim arkasindqn adet olmadan ogluma hamile kaldim basima geldi bikere
minikmucizemmmmmm Yusufayazin__annesi aynısı benim başıma geldi bu ay😒 adetten 4 5 gün önce pozitif gördüm dün adet oldum 😔 aslında kendimi şartlamamıştım kesin hamileyim diye ama gene de üzüldüm
papatya981 Yusufayazin__annesi benim arkadasim hamile olduğunu bilmiyordu ve normal bir şekilde adet oldu ve normaldeki adet kanamasindan daha fazla şekilde bende okumuştum bunu bazı gebeler 1 2 ay adet goruyormus hamile olsada doktora git bence
Yusufayazin__annesi papatya981 kadin dogum gebe poikinkigine randevu almistim sozde cuma gidicek tim kanamam oldu kaldı oyle
Esramulla Teste pozitif çıktıysa o üstüne görmedir bende de ilk çocukta oldu doktor progestan verdi alttan kullanıyorsun sonra gebelik devam ediyor.
Yusufayazin__annesi Esramulla amcamin gelini bugun dedi annesi 3 aylik hamileymis ogrendiginde o 3 da hep adet olmuş
tazebiranne_hg04 Yusufayazin__annesi canım belki gebelik vardır ama kanaman vardır netliğini öğrenmek için hastaneye git bence
Yusufayazin__annesi tazebiranne_hg04 afedersin 1 ped bile dolmadi sast 9 dan beri oyle oldum kqhverengi biraz pembelik nasil desem degisik normal adet kani gibi parlak degil
tazebiranne_hg04 Yusufayazin__annesi yerleşme kanaması da olabilir bence bi hastaneye gidip kan verin
bv187 Yusufayazin__annesi randevu aldıysan ne güzel işte git bi hormonlarına baksın bebek varsa da emin olursun . Yoksa da durumuna bakar vitamin verir canım bence bi baktır biraz şüpheli durumun . Benim de bi arkadaşım hamileyken adet gördü bildiğin normal
Bfduam Yusufayazin__annesi ilkinde geç olmuş, belki bu da geç olacaktır üzülme. 4 yıl dr lara göre sıkıntı neydi de olmamış?