ilhaninannesi https://imgyukle.com/i/ojNhNA Kızlar kaç haftalık olduğunu hala söylemediler. Özele gitsem daha ilgili davranıp söylerler mi acaba. Ve d vitamin eksikliğim var onun için dr ilaç vermedi 3. Aydan sonra zaten başlanılcak dedi.
Saelif ilhaninannesi devletemi gttiniz niye sormadiniz keske sorsaydiniz ozele gidin yada terar randovu alin gidin devlete
ilhaninannesi benimmdunyamm değil o kadar asistan baktı ilk 10 hafta gözüküyor ama küçük dediler 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi
Kuzeyn_annesi ilhaninannesi benimde son adet 28 kasım 4 gün var aramızda benim 6+3 seninde 5+6 olması lazım
Reyhandemirbasaran ilhaninannesi son adet benim 20 kasim 7+4 um. 2 aralikta 10 haftalik cikmasi imkansiz ama. 2 kasim olsa 10 haftalik falan normalde. Cok ilginc ya.
benimmdunyamm ilhaninannesi görünmedi mi kalp atışı normalde 10 haftada görünmesi lazım ulturasyonda 10 hafta neden yzziyor
ilhaninannesi Saelif evet zaten 10 haftadan küçük 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Devlet hastanesinde çalıştığım için orda baktırıyorum özele gidicem ama özel de aynı şeyleri derse boşa gitmiş olurum
Saelif ilhaninannesi en azindan sordugunuz sorulra cevap alabilirsiniz 10 gun bekleyin devletten gene memnun kalmazsaniz ozele gidersiniz 😊
PrensS_annesi ilhaninannesi Tarih yanlış girilmiş olabilir 10 haftalık olamaz kese yeni görülmüş 5 yada 6 hafta ancadir canım
nslspsy9 Merhabalar saygıdeğer anneler ve anne adayları size bi sorum olacak beta hcg sonucum 38.83 çıktı doktora gittim 5000bin olması gerekiyor dedi nedenini bilen var mı
ilhaninannesi nslspsy9 benim de ilk öğrendiğim de 31.5 di doktora söyledim daha küçük dedi . 13 gün oldu hala küçük diyorlar. Sanırım 5bin olması lazım demesinin nedeni keseyi görmesi ve kalp atışını duyması