Deletedmom_7156 Evet herseyimiz hazir beşiğimizide kurduk 😍 biran önce gelmesini bekliyoruz gözümün nurunun sağlıkla gel Annecim💜🤲
cahillesohbetikestim Deletedmom_7156 oyy maşallah sağsalim gelsin ufaklık bizimde zaman geçse de biran önce gelse 🤣🥰
Deletedmom_7156 Deletedmom_7156 @Akrepbebek @yigitegenin_annesi1 @Buket_dadas @Azizinannesi2 @iki_tospik_annesii @hepoyleolurzaten @UzayliOzge @Deletedmom_30
iki_tospik_annesii Deletedmom_7156 Teyzesi yesin pnun beşiğini 😍😍 saglıkla gelsin prensesimiz 😘😘 ben doğurmadan sana. Doğurmak yok 😂😂😂😂
Deletedmom_7156 cahillesohbetikestim son gunlerde gerçekten zaman geçmiyor 😍 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Buket_dadas Deletedmom_7156 ya kurban olurum ya cok güzel beşigi rabim saglıkla almayı nasip etsin kucahına kuzum
UzayliOzge Deletedmom_7156 Yaaaa güüllllll🥰🥰🥰🥰🥺🥺 çok duygulandım. Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bee😍😍😍😍
Taze-annee Deletedmom_7156 sağlıkla gelsin kuzucuk kim bilir nasıl heyecanlısınız biz bugün 30 olduk sanki yarın gelecekmiş gibi heyecanlıyım 37 yi de göstersin hayırlısıyla rabbim bize de 🥰 hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin en hayırlı zamanda ❤️
Deletedmom_7156 Taze-annee çok teşekkür ederim 🙏 Rabbim sağlıkla kucağına almani nasıp etsin inşallah 🙏💜