zeymoms Annekuzusu_0 kesinlikle normal canım hiç panik olma sakin hareket etmiştir uyuyordur belki annesi 🥰 zaten minik hareketlerini hissetmiyoruz bile
Ozlem2206 kckelf123 benim 20-21 de elle hissetmeyi bırak dışardan görülüyordu canım iç karınla alakalı hissedilebilir tabiki
Feyzaveannesi kckelf123 2.gebeliğim 18.haftada minik minik pıt pıt hissediyordum biri eline koysa hissetmesi mümkün değildi. Benim de elimin altına gelmiyordu içten hissediyordum
Mrskocc Benimkini o haftalarda gayet de hissedip görüyorduk eşim de şahit oldu tabi minnak hareketlerdi şimdiki gibi tekme tokat dalmıyodu 😂vucut yapınıza baglı bence
zeymoms Annekuzusu_0 tabi ki normal canım ama için rahat etmezse sağlık ocağına git kalbine baksınlar istersen ama bence rahat ol
zeymoms Annekuzusu_0 sağlık ocağına gitmedim hiç ama bebeğe zararlı bişey olsa zaten yapılmaz steteskopla bile dinlenebiliyor ama rahat ol sabah hareket eder çokça inşallah 🙏
Esmakks kckelf123 merhabalar bı durum kişiden kişiye kiloya karın bölgesindeki yağ oranına göre değişiyor. Ben ilk hamileliğimde de bunda da 13.haftadan beri hissediyorum. Şuan 18 haftalık hamileyim eşimde 2 haftadır çok rahat hissediyor🥰