kckelf123 Günaydın kızlar şeyi çok merak ediyorum 18.haftada dışarıdan bebek hareketi belli olur mu eşim o zaman gelecek elini karnıma koysa hisseder mi acaba yoksa içten sadece benim hissedebileceğim hareketler mi oluyor acaba o haftalarda 🙃 2 yada 3 hafta kalacak eşim gelmişken hissetsin istiyoruzda nasip tabi🥺
Fulyaaa1 kckelf123 ilk gebelik mi? O hafta da dediğiniz mümkün degil bence biz 31 olduk yenilerde dışardan hissettik ama karın yapısına da bağlı yağ oranıza
Bebiscann kckelf123 canım eşinin hissetmesi için sürekli başında beklemesi gerek ki hissettiğinin bebek olduğunu bile anliyamaz, çünkü o haftalarda bebek henüz çok küçük olduğu için hareketlerini ancak sen hissedebilirsin, ama utrasonda görebilirsiniz
Merro kckelf123 herkese göre değişir muhtemelen ama ben 18. Haftanın ilk günü kendım hissettimçok hafifti 3-4 gün sonrada biraz daha anlaşışırdı hatta eşim elini koymuştu hareket edıyo bekle dedim ve oda hissetti daha dün 19 a girdik anlıycagın 18 de eşimde bende hissettik darısı başın a😌😌 sanırım karın yapısı ve bebekle alakalı biraz
zeymoms kckelf123 canım 19. Haftada ben sırt üstü yatarken sert bir tekme atmıştı eşim de hissetti ilk gebeliğim gayet de mümkün 😁şuan 21. Haftadayım dışardan çok rahat hissediliyor
kckelf123 Bebiscann anladım canım teşekkür ederim tabi küçük o aylarda tekme atarsa anlarmı diye düşünmüştüm 😅
Fulyaaa1 kckelf123 bide şöyle birsey var ben hareketlerini görüyorum eşime diyorum gel çabuk koy elini o koyunca asla yapmıyor 😂 sadece video alıp gösterebiliyorum eşime
Annekuzusu_0 zeymoms haftamız aynı ama benimki ben iyi hissediyorum çok şükür sert tekme olarak ama dışardan belli değil
blueberyy00 kckelf123 yani 16-17 de hissetmeye başlarsan tabiki hissedebilir ben 16+3 de ilk haraketi hissettim kendim 17+5 de babamız elini karnıma koyunca hissetti ilk ondan sonra 18 hafta sırt üstü uzanıp göbeğimi açtığımda minik minik vuruyordu görünüyordu dışardan da
bircicekannesii kckelf123 Ben 19dayım net hissediyorum içeriden de dışarıdan da herkeste bir değil sanırım değişebiliyor
Gulerdemr01 kckelf123 29+4 haftalıgm ben suan 1 haftadır cok hissediyorum zayıf olmama ragmen acele etme kız kendnı belli eder
Annekuzusu_0 kckelf123 hayır maalesef ben 21 haftayım ben çok net tekmeler hissediyorum eşim hissedemiyo