• Doğum
  • Genel anestezi ile doğum

Arkadaşlar genel anestezi ile doğum yapanlar biraz bilgi verebilir mi 5-6 haftam kaldi doğuma sezeryan olacağım belden uyusturdukları iğneden dolayı önceki ameliyatlardan şiddetli baş ve boyun ağrıları yaşadım 4 üncü sezeryanım bu genel anestezi ile düşünüyorum ama cesaretim yok olanlar bilgi verebilir mi?

Serpil35355 2.5 ay önce genel anestezi ile sezeryan oldum bel boyun ağrım hiç olmadı çok şükür hiç bişey hissetmiyosnz zaten kendinize gelince odaya alıyolar diğeri nasıl bilmiyorum ama genel anestezide uyanınca biraz ağrılar fazla olmuştu bende ama 5 dk sürmüyo geçiyo zaten ağrı kesici verdikleri için bir de o narkozu atmak zor oluyo bol bol su içmeniz gerekiyor ayriyeten nescafe çikolata bunlarda narkozu kolay atmayı sağlıyor ama en güzeli yine su tabiki

İlk 5 dakika yoğun bir acı hissediyorsunuz ama sonra geçiyor gerçekten, onun dışında ben hep aşırı uyuşuk kalıp da çocuğumu idrak edemem bakamam emziremem diye korkmuştum ama 1-1.30 saatte doğum bitti ben ayıldım kendime geldim bebeği de emzirdim. Öyle aşırı bi narkoz süresi de yok yani

Serpil35355 tam bir hafta önce genel aneztezi ile sezeryan oldum ne agri hissettim ne başka bisey benimde 4üncü idi evimdeyim bebegim yanimda çok şükür Aĺlah sanada kolaylik versin hiç korkma bence genel anestezi en iyisi

Bebekkarakuzu isteğinizle mi oldunz acaba benm ilk doğumum olcak bene genel istiyorm ama doktorlar uygun blur mi acaba benm belimde fitik var normal de de bel agrm oluyor epidurlla ilerleyen zamanda bel ağrısı yapıyormuş ondan korkuyrm genel istyrm ama yaparmi acaba daha doguma cok var ilerleyen zamanlar da istesem

Serpil35355 inşallah vaktinde sağ salim kavuşursunuz bebişinize, güzel düşünün kendinize güvenin güzel olsun. 🌸

Serpil35355 beni doktorum anne ve bebek için zararlı diye genel yapmadı 🙄 annem genel oldu kardeşimi çok daha memnun. Hemen ayılmış ve daha rahat olmuş onun için

arzm28 bana ısrarla epidural dediler kabul etmedim sizin belinizde sorunda varmış ben devlet hastanesinde kendim istedim doktorda onayladı sizin özelmi bilmiyorum ama siz izin vermediginiz sürece yapamazlar inşallah bir sorun olmadan sag salim evladina kavuşursun