Mavisinannesi2 Sürekli yemek yiyorum gecede bu saatlerde çok yiyorum sığınamıyorum sizler nasıl tok kalabiliyosunuz artık sürekli yemek düşünmekten açlıktan bıktım 22.haftadayız bide böyle giderse çook kilo alcam🥺🥺
Seda5885 Mavisinannesi2 bende ayni durumdayim 12 haftam devamlı acikiyorun bebegim 9 gub onden gidiyor ve bu durum beni korkutuyor istiyorum ki normal seyrinde ilerleyelim.Yeme konusu bebegi daha onden goturur mu bunu da bilmiyirum ama her daim acım,midem bir anda boşalıyor sanki
Rose93 Mavisinannesi2 iştah bende de iyi ki obezim özellikle gece yemeğine dayanamıyorum neyseki 2 aydır gribim neredeyse dua etcem o tutuyor yoksa dünya kilo almistim
hafsam_omerim Mavisinannesi2 bende 10 haftalığım ama bu 2.gebeliğim. Açlık atakları çok olur son haftalarda daha çok olur. Yoğurtla turşuyla falan bastırmaya çalışıyorum. Asıl siz emzirme döneminde dikkat edin ben en çok o zaman kilo aldım. Özellikle ilk aylar kavanoz kavanoz nutella yiyordum. Dikkat ederseniz emzirirken kilo falan kalmaz
Mavisinannesi2 Seda5885 aslında yediğimizden biz nasipleniyoruz bebişler genetiğe göre kilo alıyor diyorlar ben bu gidişle korkuyorum çok kilolu olcam diye🤭😅
Rose93 Seda5885 insülin direncin olabilir mi canım doktoruna bu durumdan bahset bence,çünkü bende gebelikten önce vardı dünyayı yiyordum 1 saat sonra hiç yemek yememiş gibi acikiyordum.
Gizem260 Ay keşke yiyebilsem keşke ben zorla yemek yiyorum 2 öğün sabah ve akşam o da zorla yani azıcık bişey yiyiyorum
Askiletotomsu Gizem260 bende gizem😭😭😭 Yerkenbulaniyorum Yeyince midem ağrıyor şişiyor sert bişey oturuyor gaz doluyor mideme Herşey oluyor
Gizem260 Askiletotomsu bende vallahi fenayım yemek vakti geldi mi resmen ağlayasım geliyo zorla yiyorum o da işte prilam kullanıyorum onun sayesinde başlamadan önce ne sabah ne akşam yiyordum full kusa kusa geziyordum bütün gün
gunannesiii Askiletotomsu @Gizem260 ah ah ben de böyleyim. 0 iştah sabah kahvaltı bile yapamiyorum 1 bardak su icsem bir kazan su icmis gibi midem patlayacak derecede rahatsız oluyorum her yemek gozume kotu geliyor
Seda5885 Ben en sonu aglamıştım gece onbirden sabah 6ya kadar yemistim yerken bile açıkıyordum bu durum beni çok yoruyor ama hic kilo almadım orayı da anlamadım
elisamelisa101 Seda5885 ayy cok güldüm buna bemde aynı böyleyim asla doymuyorum ağlama kıyamam ya boşver ye veririz sonra 😀😀😀
Seda5885 Mavisinannesi2 11haftalık gobegimi gorseniz ben korkuyorum ki bebegi taşiyamayip patlayacak aklımdan gecmiyor degil😂
Gizem260 gunannesiii of bende ya herşey midemi bulandırıyor ilaç kullanmama rağmen hala iştah sıfır geçsin artık bende yiyip yiyip doymamak istiyorum 8+5 im şuan umarım tez zamanda geçer
Mavisinannesi2 gunannesiii bendede öyleydi ama şu an her yemek o kadar iştah açıcı geliyor ki evde yapılan tavuk et hariç çünkü kokusunu alınca yemiyorum 😂😂
Seda5885 elisamelisa101 o gün acile gittim durumumu anlattim bayginlik geciriyorum dedim beni bir azarladi bu kadar anne mide bulantisiyls geliyor yemej yiyemiyorkar sen gelmissin ne diyorsun diye beni bir azarladi.😂
gunannesiii Mavisinannesi2 29.haftafayım bu haftadan sonra geçeceğine dair umudumu kaybettim maalesef ben 🤦🏻♀️
Seda5885 Rose93 evet aynisi aniden midem boşalıyor sanki ben hicbir sey yememis gbi oluyorum acikdeki doktor beni azarlayinca dedim heralde ben abartiyirum doktoruma sormadim ama hala ayniyim şuan bile midem bombos