Handan_65 34+5olduk ama hala pozisyon alamadık Kesinlikle sezaryan istemiyorum😏😏 Döner diyorlar ama benım bebiş rahatına düşkün galiba cadaloz sizce döner mi ya ?
MerCih Handan_65 benimde aynı ya haftalarımız aynı ve bebeğim ters inş dönerler bende normal istiyorum hayırlısıyla
Handan_65 minikbebegim19 Erken doğum riski var 36 gelsem sorun olmaz dedı doktor ama sezeryan görünüyor dedı
Bebegimveben0811- Handan_65 ama.bi arkadaşımı doğuma gireceği gün dönmüş rabbim gönlünüze gore versin ben zaten sezaryan istiyordum
MerCih Handan_65 iyi düşünelim iyi olsun benimde korkularım çoğalmaya başladı ama sakin olmaya çalışıyorum
Suzannaz Handan_65 Normal doğum çok istiyordum 35 haftaya kadar normal geliş olan kızım döndü ve hala makat geliş duruyor zamanımda az kaldığı için 39. Haftamda doğum olması gerekiyor dedi doktor
Handan_65 SekerAnne Ayyy maşallah maşallah inşallah benımkıde döner inşallah annesi gibi inatcı değilse döner
Handan_65 Falimdacikmadin Aaa denıyım 36 haftaya gelsem ondan sonra kşmse benı tutamaz yatıs verdi doktor
Rmys09 Handan_65 ne zamandır makat geliş canım benim de o haftalarda makat gelişti 10 günde dönmüş dönerken de baya sancı cekmiştim hatta doktora gidince döndüğünü öğrendim bu yüzden sancı cekmişsin demişti 😂
Handan_65 Rmys09 Ben anlayabiliyorum dönmesini kafası bariz belli oluyor elime yuvarlak bişiler gelşyor😁😁😁
kuzeymomsss Handan_65 bende dün detaylıya girdim. Prezentasyon:makat yazıyor. Sanırım benim bebişte o pozisyon da