FatmaVurucu Matmazeldecourton canım banada aynısını söylemişti doktor ama şans eseri bir ayın sonunda yine hamile kaldım şuan 10+5 haftalığız çok küçük olduğu için bi sıkıntı olsa da anlayamayız dedi doktorum Allahın izniyle bişey olmaz herhalde diye umuyorum ❤️
seon90 Cemre61 canm ben oğluma hamile kalmadan iki ay önce kimyasal yaşamıştım sonra oğluma hamile kaldım oğlum doğdu falan sonra bi daha kimyasal gebelik yaşadım üç ay sonrada kızım hamile kaldım şuan 26 haftalık hamileyim.yani hemen denemeye başlayabilirsin vicudun pis kanı atıyor daha kolay hamile kalırsın
Cemre61 seon90 yaa evet herkes öyle söylüyor daha kolay hamile kalınıyormuş insallah rabbimin izniyle.. Allahım çocuklarına hayırlı uzun ömürler nasip etsin 🙏
Hanzademerve Cemre61 selam canım 8/9 haftalıktım bebeğimin kalbi hiç atmadı gelişme göstermedi mecburen vakumlu kürtajla alındı, 1 adet gördüm şuan 5 haftalık gebeyim keseyi gördük inşallah 2 hafta sonra kalp atısına gidicem bu sefer inşallah atar yaaaa🥺🥺 dua edin
Cemre61 Hanzademerve yaa canım bende aynı senin gibi oldum rabbim insallah yardımcın olur sende bana dua et 🙏
OzlemYu07 Hanzademerve aynı durumdayız canım aynı şeyi yaşadım ve su an hamileyim keseyi gördük kalp atısı içinde haftaya gidicem inşallah bu sefer duyarız bi an sende kendimi gördüm cok iyi anlıyorum seni 😔🙏
boymomyz Hanzademerve Kuzum içini ferah tut 🌸 Ben duydum 2. Gidişimde durmuştu kürtaj oldum . İlkinde olması normal diyorlar . 2. De çoğu kişi sağlıklı ilerlemiş . Bak bende bu ay rabbim verirse tekrar düşünüyorum. Herşey rabbimden 🤲🏻❤️
Cemre61 Esrasena banada doktor bir süre bekleyin demişti vücut kendisini toparlasın bekledik baya bi süre şimdi deniyoruz bu ay da olması 🥲
Esrasena Cemre61 olsun canınızı sıkmayın.Ben ilk çocgumu ilk denemede öğrendim,2. Ci istedim 4 ay olmadı,oldu düşük oldu,tekrar hamile kaldım.Doğacağı gün alnına yazılı,o zaman rahmine düşürür Allah,sabret 🤗🌸
Hanzademerve Cemre61 karşılıklı bitanem Rabbim gönlümüze göre versin kucağımızı evlatsız bırakmasın hiç kimseninkini🙏🏻
Havvauslu Cemre61 tam bir yıl sonra suan yeni öğrendim 4. Haftam sanırım yarın ilk muayeneme gideceğim
OzlemYu07 Ayse_88 ben de 8 haftalık ken kürtaj oldum canım kalp atısı yoktu şimdi tekrar hamile kaldım keseyi gördük ama kalp atısı için haftaya çağırdı cok korkuyorum aynı şey olacak diye dua edin lütfen 😔🙏