seon90 Kbra240 ayyyy mercimek çorbası söylemiştik dışardan hahahhaha salak gbi düşünemedim çocuğa dokunacağını😂😂😂ama bi güzel içmiştim😂😂
Mrv1007 Kbra240 daha dogurmadım ama bir tatlı delisi olarak kesin şöyle bol şerbetli bi baklava ister canım 🤣 ters cevirip damağa yapıştırıp yapış yapış şerbetiyle aşk yaşarım 🤣🤣🤣🤣💕
BusrAras- zynpada işte aradığım yorum 👍🏻😊 bende dogum sonrası ilk bi kova midye gömmeyi düşünüyorum 😊
zynpada Kbra240 ben liste yaptım eşime 😅 dedim midye istiyorum yanına bol buzlu kola 😅 mümkünse sert bir filtre kahve, yanına bolca aburcubur 😅
Kbra240 yaseminan benimkide normaldi ustelik 25 dikisim vardi ben hala yok iskembe yok hamburger diyordum 🤣🤣
ozmus Kbra240 daha doğurmadım ama şimdiden sipariş verdim hazır olsun diye 😂😂😂 kocaman bir karışık sandviç istiyorum bol sosisli mayonezki😍😍😍
Hanife_ Kbra240 spinal sezaryen olmuştum meyve suyu ve kek yedim başta sonra annem kardeşim kayınvalideme eşim lahmacun yaptırmıştı hem de acılı dayanamadım çok ta severim yemiştim ayaklanır ayaklanmaz 😀
Poyrazin_annesi Henüz dogurmadım ama hıc bıseyden kendimi kısıtlamadm😂 mıdyee kokoreç herseyden yıyorum