Kbra240 Benim canım acayip kelle paca ve iskembe corbasi istemisti ve dogurduktan 1 saat sonra hemen iskembe icmistim 😋😋😋🤣
Gamzedngdn Kbra240 Ben ilk domates çorbası içmiştim hastanede o vardı. Sonra nescafe ve çubuk kraker ile devam ettim spinal sezeryan diye sonra kola 😂
iremss Kbra240 suuu diye delirmiştim o kadar susamıştm ki 😂 spinal anestezi aldığm için sonra kahve ile devam edip bi süre canm bişi istememşti ama eve geçince ilk işim sucuklu yumurta yaptrmak oldu hamilelk boyunca hiç yememiştm
Kbra240 Gamzedngdn bizim hastanede yogurtlu bi corba vardi ben bunu icmem dedim disardan iskembe buldurdum🤣🤣
Kbra240 iremss hahaa bende eve gelince hamburger istedim yedirmediler gaz yapar diye dinlemedim kimseyi siparis ettim 🤣 hamileyken 3 gunde bir sucuklu yumurta yedim ben
ruveyda98 Prenseslerimm_3 üaa evet hızlı yazmıştım 😂 medovaya gidiyordum ama doğumu develette yapacağım
BusrAras- zynpada işte aradığım yorum 👍🏻😊 bende dogum sonrası ilk bi kova midye gömmeyi düşünüyorum 😊
yaseminan Kbra240 benim normal doğumdu doğumdan pert çıkmıştım çıktığım gibi doktor hemen bişeyler yiyebilirsin dedi kebap yedim😂 Dakikalar öncesinde yaşadıklarım yalanmış gibi
Kbra240 yaseminan benimkide normaldi ustelik 25 dikisim vardi ben hala yok iskembe yok hamburger diyordum 🤣🤣