elaweannesi minikveeannesi uzanmışım ama naosamda çok gerildim üzüldüm akşamdadır ağladım belki o tetikledi diyorum
minikveeannesi elaweannesi evet kesinlikle stresten ama sen dogum diye dusundun psikolojik hersey kendini uzme hic bisey icin hele su 2 hafta 38 e kendimizi bi atsak hayirlisiyla 🙂
elaweannesi minikveeannesi babamız bıraksa atacağız da düşmanı olmuşuz bu ara şans işte millet nasıl ilerler ben nasıl stresle gidiyorum son günlerime
Bsradogn elaweannesi biraz yatın dinlenin. Geçmiyorsa ve sıklığı sizi rahatsız edecek duruma geliyorsa doğum belirtisidir. Ayak üşümesi vs değil de su gelmesi ve düzenli sancılar daha çok doğumu gösterir. Dinleyin kendinizi. Bu haftalarda Yalancı sancılar da çok olur
Zeynepensar Dogum belirtisi olabilir tabiki bence gitmenizde bi fayda war sezeryan istiyorsanız .normal istiyorsanız zaten nişan yada su gelir dogum basladıgı anlaşır normal istiyorsanız bekleyin bebek hareket ediyormu
elaweannesi Zeynepensar hareket ediyor şükür Sezeryan istiyorum da az daha artarsa gideceğim gibi gene geldi belime ağrılı sancı
minikveeannesi elaweannesi bende oyleyim inan ama hic bisey bebekten onemli degil esimi takmamaya calisiyorum
CansuDRY elaweannesi Doğum yaklaştığında her zamanki sertleşmelerden biraz daha farklı oluyor. Fark ederdiniz bence.