• Öneri
  • Valiz mi bebek çantası mı?

Bebek çantası götürdüm ben her ihtimale karşı fazla fazla koydum ihtiyaçları ama kullanmadıklarım bile oldu bir gece kaldık sadece🌸

-Tuba- Bebek çantası tabiki Canm hiçbir hastane evlerimize uzak değil ihtiyaç anından esinz getirebilir bir gece için koca valizi taşımaya ne gerek var zaten yarısını kullanmadan eve getiriyoruz 😀😀😀😀 tabi odada çekim filan yaptıracaksanız orasını bilemem eksra kıyafet lazm olabiliyo yani ozamnda bu çanta yetmez😀😀😀🤭🤭

-Tuba- orta boy valiz + bebek bakım çantası hazırlayacağım battaniyeler yer kaplayacak 🧐

-Tuba- Kendime anne bebek çantasını ayırdım bebeğime valiz ayırdım battaniyesi falan çok kaplıyor ve doğumdan sonra bi süre yoğun bakımda kalacağı için herşeyden fazla fazla koydum. Ebe bebeğin kıyafetiyle annenin kıyafeti ayrı çantalarda olsun yazmışlar o şekilde ayarladım.

Bebek çantasına hazırladım ama bi türlü sığdıramadım heleki battaniyeyi siz neler koydunuz çantanıza

-Tuba- valiz kabin boy kullanıyolar genelde ben bir büyüğünü kullanmıştım herşeyi ona koydum tek valizle gittim elimizde kolumuzdaki başka bişey olmadı hem unutulmasın diye iyi oluyo

-Tuba- ben ilk kızımda bebek çantası hazırladım ama şimdi küçük boy valiz yapmayı düşünüyorum. Malum pandemi süreci hastaneler ne kadar hijyenik oluyo emin değilim. Nevresim falan koymayı düşünüyorum. Bebeğin eşyaları kendi eşyalarımı derken çanta yetmez yani

-Tuba- ben de kendime ve bebeğime çanta yaptım bebek çantası da almadım decathlon marka spor çantam vardı ona koydum :)) bir de e bebek büyük mavi çantasına da bez depend ıslak mendil falan koydum.

-Tuba- valiz hazırlayacam ancak sığar o kadar şey 🤷🏻‍♀️

-Tuba- valiz götürdüm çok rahat oldu valizi masa üzerne açtk herşey düzenli ve rahat oldu

-Tuba- Canim sen kactane battaniye aldın da sıgdramadn ben bı ince bı kalın aldım hayli hayli sığdı cantya müslim olanları saymıyorum bile yani senin cantan küçük sanırım

-Tuba- sezeryan olacak gibi duruyor o yüzden iki gece kalma ihtimaline karşı kabin boy valiz ve bebek bakım çantası alıcam yani hazırlamadım daha ama böyle yapıcam ☺️🙏🏼

-Tuba- kendime olan kıyafetleri annem kalacak onun kıyafetleri ve bebeğin kalın battaniyesini valize bebek eşyasını da sırt çantasına koydum çok rahat şu an karışmıyor da