Kızlar hastane için valiz mi hazırladınız yoksa bebek sırtçantaları oluyorya öyle birşeye mi hazırladınız ?
Valiz mi bebek çantası mı?
- Düzenlendi
Bebek çantası götürdüm ben her ihtimale karşı fazla fazla koydum ihtiyaçları ama kullanmadıklarım bile oldu bir gece kaldık sadece🌸
-Tuba- Bebek çantası tabiki Canm hiçbir hastane evlerimize uzak değil ihtiyaç anından esinz getirebilir bir gece için koca valizi taşımaya ne gerek var zaten yarısını kullanmadan eve getiriyoruz 😀😀😀😀 tabi odada çekim filan yaptıracaksanız orasını bilemem eksra kıyafet lazm olabiliyo yani ozamnda bu çanta yetmez😀😀😀🤭🤭
Bebek çantasına hazırladım ama bi türlü sığdıramadım heleki battaniyeyi siz neler koydunuz çantanıza
-Tuba- ben ilk kızımda bebek çantası hazırladım ama şimdi küçük boy valiz yapmayı düşünüyorum. Malum pandemi süreci hastaneler ne kadar hijyenik oluyo emin değilim. Nevresim falan koymayı düşünüyorum. Bebeğin eşyaları kendi eşyalarımı derken çanta yetmez yani
-Tuba- valiz hazırlayacam ancak sığar o kadar şey 🤷🏻♀️
-Tuba- sezeryan olacak gibi duruyor o yüzden iki gece kalma ihtimaline karşı kabin boy valiz ve bebek bakım çantası alıcam yani hazırlamadım daha ama böyle yapıcam ☺️🙏🏼
-Tuba- kendime olan kıyafetleri annem kalacak onun kıyafetleri ve bebeğin kalın battaniyesini valize bebek eşyasını da sırt çantasına koydum çok rahat şu an karışmıyor da